lazda144 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Sveiki! man radās viena doma, bet nezinu kā to īstenot uv ai vispār to var! Vēlos uztaisīt tunīram tādu tabulu kurā būtu komandas un komandas varētu ievadīt input logā un tās tiktu nosūtītas uz datbāzi, bet ja komandas nosaukums jau ir ierakstīts tad tā input loga vietā vienkārši rādītu komandas nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Var, jā. Un ko tieši nesaproti/nemāki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 panākt to , lai kad ir ievadīta komanda vairāk nevienam nepiedāvā to editēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Kaut kā neloģiski - parasti jau ir tā, ka speciāli ir jātaisa, lai varētu editēt. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 tas vienkaarsi vajadziigs lai vieglaak vareetu pieregistreet komandas turniiram!! lai naw piemeeram forumaa jaaraksta pieteikumi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 lazda144, tik tiešām tik grūti normāli paskaidrot, kas par problēmu ? Tātad - tev šobrīd ir iespēja pievienot kaut kādus ierakstus kaut kur ? Un ir iespēja arī tos rediģēt ? Un tu gribi atslēgt rediģēšanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 ir 16 input logi!! es pirmajā iekrakstu kautko ! pierakstiitais nonāk datubaazee un tiek izvadīts tā pirmā loga vietā!! paliek 15 logi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 if (jau ievadits) { // raadam tikai tekstu } else { // raadam inputu } Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 da bļāviens nu tik grūti ir pateikt: es neko nejēdzu lūdzu iedodiet visu gatavu, kāpēc te lieki kkas murgaini jāpaskaidro dod šurp kodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 kāda jēga man to teikt!! es arī vēlos kautko iemaaciities!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blekss Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Pieņemot, ka tev ir strādājoša forma, tad viss kas tev vajadzīgs: www.jquery.com un pēc tam http://visualjquery.com/, ja galviņa strādā, tad pēc pāris h vajadzētu būt viam gatavam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts