Jump to content
php.lv forumi

VALUTAS.INFO

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VALUTAS.INFO

  1. te ir par valūtu kursiem http://php.lv/f/topic/11916-valutu-kursi/page__view__findpost__p__119508
  2. Ja kādam vajag Latvijas labākie valūtu kursi, tad vārāt lietot mūsu servisu. Informācija atjaunojas ik pēc 15 minūtēm. te ir pieejama rss versija http://valutas.info/rss/ te ir pieejama xml versija http://valutas.info/xml/ abos variantos beigas var ierakstīt vēlamas valūtas, tāda secība kāda jūs gribat tas saņemt. Piemēram: http://valutas.info/rss/EUR,DEM,EEK vai http://valutas.info/xml/JPY,USD,CHF Ja jūs ierakstīsiet tādu valūtu, kura netiek piedāvātā web lapā, tād šīs valūtas arī nebūs izvadīta sarakstā. Ja jūs ierakstīsiet valūtas nosaukumu atkārtoti, tād valūta atspoguļosies tikai pirmā reize (iet runa par secību). Vēlāk bus vairāk informācijas, piemēram banku un firmu, kas piedāvā valūtu apmaiņas kursus, adreses un komisijas maksas. Ka arī cita lietderīga informācija pār valūtu apmaiņas kursiem un komersantiem.
  3. Ja kādam vajag Latvijas labākie valūtu kursi, tad vārāt lietot mūsu servisu. Informācija atjaunojas ik pēc 15 minūtēm. http://valutas.info te ir pieejama rss versija http://valutas.info/rss/ te ir pieejama xml versija http://valutas.info/xml/ abos variantos beigas var ierakstīt vēlamas valūtas, tāda secība kāda jūs gribat tas saņemt. Piemēram: http://valutas.info/rss/EUR,DEM,EEK vai http://valutas.info/xml/JPY,USD,CHF Ja jūs ierakstīsiet tādu valūtu, kura netiek piedāvātā web lapā, tād šīs valūtas arī nebūs izvadīta sarakstā. Ja jūs ierakstīsiet valūtas nosaukumu atkārtoti, tād valūta atspoguļosies tikai pirmā reize (iet runa par secību). Vēlāk bus vairāk informācijas, piemēram banku un firmu, kas piedāvā valūtu apmaiņas kursus, adreses un komisijas maksas. Ka arī cita lietderīga informācija pār valūtu apmaiņas kursiem un komersantiem.
  4. Ja kādam vajag Latvijas labākie valūtu kursi, tad vārāt lietot mūsu servisu. Informācija atjaunojas ik pēc 15 minūtēm. http://valutas.info te ir pieejama rss versija http://valutas.info/rss/ te ir pieejama xml versija http://valutas.info/xml/ abos variantos beigas var ierakstīt vēlamas valūtas, tāda secība kāda jūs gribat tas saņemt. Piemēram: http://valutas.info/rss/EUR,DEM,EEK vai http://valutas.info/xml/JPY,USD,CHF Ja jūs ierakstīsiet tādu valūtu, kura netiek piedāvātā web lapā, tād šīs valūtas arī nebūs izvadīta sarakstā. Ja jūs ierakstīsiet valūtas nosaukumu atkārtoti, tād valūta atspoguļosies tikai pirmā reize (iet runa par secību). Vēlāk bus vairāk informācijas, piemēram banku un firmu, kas piedāvā valūtu apmaiņas kursus, adreses un komisijas maksas. Ka arī cita lietderīga informācija pār valūtu apmaiņas kursiem un komersantiem.
×
×
  • Create New...