Jump to content
php.lv forumi

shepp

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About shepp

  • Birthday 02/27/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

shepp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. shepp

    counter

    varētu lūdzu pateikt, kāda datubāze jāizveido, tas SQL kods, teksts vai kā viņu sauc? ;)
  2. nevajag neko sarežģīt, vai kāds var uztaisīt šo skriptu? man viņš būs nepieciešams tikai 5 vai 6 failiem. vēlreiz saku gribu lai izskatās šādi: fails Download (267 downloads) citā vietā atkal tā pat, gribu, lai tur tas skaits nav vienkārši uz click reizēm, bet, lai tikai no vienas ip pieskaitas 1 reize un, lai viņš šos datus glabā datubāzē, nevis kaut kādā tur .txt failā!
  3. goma smile, bet man vajag arī, lai no vienas IP pieskaitās tikai 1 lejupielādes reize, nevis, ka 1 cilvēks tagad paņems un tik klikos uz to linku un man tik skaitīsis tie cipariņi. un vēl vai tu nevarētu bisk vairāk uzrakstīt, lai tāds kā es varu saprast.. :(
  4. Sveiki! Vai kāds man lūdzu nevar uztaisīt vienkāršu scriptu? Vēlos lai šis skripts skaita cik reizes ir lejupielādēts, kāds konkrēts fails. piemēram bilde.jpg lejupielādēts x riezes, video.avi lejupielādēts xx, vai kaads fails.zip lejupielādēts x reizes! Vēl kas, no vienas IP pieskaitās tikai 1 reize. Meklēju visur googlee, tepat forumā, bet neatradu. Izskatās apmēram šādi: Fails - lejupielādēts 27 reizes Ceru, ka sapratāt mani un izpalīdzēsiet. Paldies!
  5. shepp

    cw results

    Ja jau tu esi uztaisījis, tad kapēc nevari iedot? :( un ja runa iet par to maku... cik tad tu prasi par to?
  6. shepp

    cw results

    maka nav :( un tas script, ko pievienoju ir tas pats ko tu iedevi, bet tam manam vēl klāt ir tas kad krāsas mainās gala rezultātam. Lūdzu kāds palīdziet.
  7. shepp

    cw results

    Sveiki visiem! Tā kā daudz neko nesparotu no šīs lietas, prasu jums palīdzību.. Vēlos, lai jūs izlabojat šo failu pēc šiem nosacījumiem: Uzvarētāju komanda iekrāsojas boldā, bet ja ir neizšķirts, tad abas komandas iekrāsojas boldā Lapa atver uzreiz rezultātu tabulu, lai nav jāspiež uz linka CW Rezultāti Rezultāti rakstās pa vairākām lapām, vienā lapā rādas ap 30 rezultātiem Kad pievieno rezultātu, nav jāraksta gala rezultāts, vēlos lai gala rezultāts sasumētos pēc pirmās spēles puses un otrās speles puses! Katras spēles puses rezultātam norādīt, vai tas ir bijis T pusē vai CT pusē! Piemērs: Valsts A-komanda vs. B-komanda 16:12 (CT 10:5, T 6:7) map de_inferno Taču, ja nav neizšķirts (Piem. 15:15) un ir spēlēts papildlaiks, tad, lai arī papildlaika spēļu puses rezultāti rādītos iekavās (CT, T) Ceru, ka domu sapratāt un varēsiet man palīdzēt! :)
  8. shepp

    IF krasas

    liels paldies! dažas vietas izmainīju un tagad sanāk! :)
  9. shepp

    IF krasas

    man nesanāk :( taču sanāktu, ja kāds varētu uztrakstīt scriptu, kas atpazīst vai rezultāts ir uzvara, zaudejums vai neizskirts!
  10. shepp

    IF krasas

    Sākšu ar to kad tik dažas dienas iepriekš sāku ņemties ar php. Tāpēc neesiet bargi pret mani. Es vēlos uztaisīt rezultātu sarakstu. Doma ir tāda - uzvaras gadījumā rezultāts izvadās zaļā krāsā, zaudējums - sarkanā, neizšķirts - zilā krāsā! Ceru kad sapratāt. Ja jums šis līdz tad - Nesaprotu kāpēc viņš man neuzrāda krāsas? :( Jau iepriekš pateicos par palīdzību!
×
×
  • Create New...