Jump to content
php.lv forumi

jancisss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

jancisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man tāds jautājums, kā var panākt lai nestrādātu pieņemsim pie komentāriem, html un java, bet lai strādātu BB tagi un smaidiņi....cik zinu html var aizliegt ar strip_tags un htmlspecialchars bet tad man arī nestrāda bb tagi un smaidiņi ? P.S. Cik noprotu tas parasti ir arī weba doršības caurums?
  2. isset nav tas pats kas empty, es arī uz šito ieberzos, jo ja tu lieto isset pie db un ir tabula, bet nekas nav ievadīts tad tā pat isset "domās", ka ir ievadīts bet empty nē!
  3. Tiešām nostrādāja liels paldies
  4. man likās, ka jā, jo db nav nekas, bet ja nevar kādas tad ir alternatīvas? ar kādu paņēmienu tad?
  5. izlaboju tā pat nerādās te ir visa lapa skatīt 107 rindiņu http://paste.php.lv/6543
  6. doma bija tāda ja nav $avatar, lietotājs nav ievadījis, tad lai rādās defūltas avatars ar else {?> <img src="images/avatar"<?} bet neparādās nekas
  7. 1. esmu pilnīgs isācējs, bet kaut kad jau ir jāsāk :D Es taisu lai pie komentāriem rādītos lietotāja bilde(avatar)... Kods <? if(isset($avatar)) { ?> <img src="<? echo $avatar;?> " width="150" /><? } else {?> <img src="images/avatar"<?} $avatar - es izvadu no db (viss OK it kā) bet nenostrādā else {?> <img src="images/avatar"<?} nerādās bilde kad uzspiež properties tad rāda lapas url nevaru neko izdomāt :-(
  8. īstenībā nav taisnīgi visi tev palīdzēja un beigās tu to formulu navari uzrakstīt pārējie paliek ar garu degunu, tad variet lūdzu uzrakstīt to formulu:?:
×
×
  • Create New...