Jump to content
php.lv forumi

MārisL

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    203
  • Joined

  • Last visited

About MārisL

  • Birthday 05/06/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://das.hopto.org
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Rīga, Latvija
  • Interests
    tu!

MārisL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://paste.php.lv/6674 FORM'a $admins = $_SESSION['lietotajvards']; echo '<b>Raksta pievienošana</b><br /><br />'; echo ' <table> <form method="post" action="admins.php" enctype="multipart/form-data"> <tr><td>Virsraksts: </td><td><input type="text" name="_raksts_virsraksts" /></td></tr> <tr><td>Bilde:</td><td> <input type="file" name="raksti" /></td></tr> <tr><td>Teksts: </td><td><textarea cols="40" rows="30" name="raksts_teksts"></textarea></td></tr> <tr><td><input type="hidden" name="raksts_admins" value="'.$admins.'" /></td></tr> <tr><td><input type="submit" value="pievienot" /></td></tr> </form> </table> '; Kas varētu būt par vainu, ka fails netiek aizsūtīts uz mapi 'raksti' ? (tāda mape pastāv) Tā paša faila (admins.php) augšā ir tāds pats kods kur 'raksti' vietā ir 'jaunumi', bet tas kods iet.
  2. Tu manuprāt nesaprati jautājumu. -------------- Jaunums -------------- Jaunums ar id 5151 (ORDER BY id DESC LIMIT 1) -------------- Citi jaunumi ---------------- Jaunums ar id 5150 Jaunums ar id 5149 Jaunums ar id 5148 Jaunums ar id 5147
  3. Tātad man ir index fails, kur tiek izvilkti jaunumi - Limit 1 Nedaudz zemāk ir "Pārējie jaunumi", kur arī tiek izvadīti visi jaunumi tikai īsā formā. Lieta tāda, ka man nepieciešams "Pārējie jaunumi" izvadīt visus jaunumus, tikai ne jaunāko. Kā to varētu panākt?
  4. http://paste.php.lv/6644 Dīvaini ir tas, ka citā lapā arī izmantoju switchu, bet tur nav šī kļūda. 5 līnija $sadala = $_GET['sadala']; mēģināju pamēģināt ar isset, šī kļūda pazūd, bet switch's vairs nestrādā. Ej kurā case gribi, vienmēr atvērsies pats augšējais.
  5. // Pārbaudam vai ir ievadīta derīga e-pasta adrese elseif(!preg_match("/^([a-zA-Z0-9])+@([a-zA-Z0-9_-])+(\.[a-zA-Z0-9_-]+)+/", $_POST['epasts'])) { echo "Lūdzu ievadiet derīgu e-pasta adresi.<br />"; } Man viņš neatļauj reģistrēt epastu kas ir [email protected] Kā preg_match pievienot -
  6. Manuprāt viņš bija domājis table
  7. Man gan liekas, ka nekādas papildus tabulas nevajag, jo tad sanāk, ka visa db ir jāparveido.
  8. Par šo pašu tēmu: Vai ir iespējams, ka viņš meklē nevis datus no noteiktas tabulas, bet gan no visas db?
  9. $result = mysql_query("SELECT id, virsraksts, raksts, laiks, komentaru_skaits, admins FROM jaunumi ORDER BY id DESC LIMIT 5"); while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM)) { $r = mysql_query("SELECT id from lietotaji WHERE lietotajvards = '$row[5]'"); while($admin = mysql_fetch_array($r, MYSQL_NUM)) { echo " <div class='jaunumi_virsraksts'> <h1><img class='raksts' src='http://www.mindtime.lv/nhl/das/dizains/raksts.gif' alt='' /> <span class='virsraksts'>$row[1]</span> </h1> </div> <span class='pievienots'>Autors: <a href='lietotajs.php?id=$admin[0]'>$row[5]</a>, ".date("d.m.Y",$row[3])."</span> <p class=\"raksts\">$row[2]</p> <span class='komentari'> <img src='http://www.mindtime.lv/nhl/das/dizains/komentari.gif' alt='' /> <a href=\"komentaari.php?raksta_id=$row[0]\" style='text-align: right;' >Komentāri ($row[4])</a> </span> "; } } while iekšs while. Viss strādā.
  10. marcis, $kver = mysql_query("SELECT id FROM lietotaji"); . Ok mēģināšu Delfins variantu. Piev: Man īsti nav skaidrs ar to join kaut kā šādi? Pirms tam izleca kļūda par nepareizu kveriju..
  11. { echo " <div class='jaunumi_virsraksts'> <h1><img class='raksts' src='http://www.mindtime.lv/nhl/das/dizains/raksts.gif' alt='' /> <span class='virsraksts'>$row[1]</span> </h1> </div>"; $kver = mysql_query("SELECT id FROM lietotaji"); $rows = mysql_fetch_array($kver); echo " <span class='pievienots'>Autors: <a href='lietotaji.php?id=$rows[0]'>$row[5]</a>, ".date("d.m.Y",$row[3])."</span> <p class=\"raksts\">$row[2]</p> <span class='komentari'> <img src='http://www.mindtime.lv/nhl/das/dizains/komentari.gif' alt='' /> <a href=\"komentaari.php?raksta_id=$row[0]\" style='text-align: right;' >Komentāri ($row[4])</a> </span> "; } Kā es varēu izveidot tā, lai pēc lietotājvārda tiktu pārbaudīta un uzlikta īsta id? šeit viņš neizvelk īsto id
  12. MārisL

    row[0] > 2

    Tādēļ arī izdzēsu :D Nesapratu kādēļ vispār viņu rakstiju
  13. Tev ir nepieciešams viņš ar visām pievienot/meklēt f-jām? Vai vienkārši serveru listi?
×
×
  • Create New...