Jump to content
php.lv forumi

drakelv

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

drakelv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. if($_Get['id'] = 1){ require("zatlers.php");} elseif($_GET['ID'] = 2){ require("kalvits.php");} else { echo 'nekā nav'; } tas tads mazs elementars skripts
  2. HEEELP, nemāku atrast REPLY pogu. Palīdziet, lai man nav muļķīgi jātaisa bezjēdzīgas QUOTEs man ir savi iemesli, un tie lai paliek pie manim
  3. HEEELP, nemāku atrast REPLY pogu. Palīdziet, lai man nav muļķīgi jātaisa bezjēdzīgas QUOTEs zemāk ir sadaļa login, nav mans dizains, es tikai taisu pēc pasūtījuma. p.s javascript esmu jauns, vareetu dot kaadu majienu? edit2: strādā variants <input type="Submit" style="position:absolute;top:0;left:-300000px"/> un neredzu problēmu pagaidām, nav ne skroll bara nekas cits! :)
  4. Man ir lapai augšpusē iespēja kur rakstīt loginu un paroli, bet nav submit poga, un kad to ievieto tad dizains izbojājās, tāmdēļ man vajag alternatīvi kā ielogoties nospiežot Enter..
  5. poga nav rezdema bet arii neiet uz enter
  6. vēlos lai <input type=Submit value="Login!"> poga butu neredzema bet nospiezhot enter taa aktivizeetos gluzhi ka tas ir kad poga ir redzema, kā to dabūt gatavu?
  7. ok aizgāja, vaina bija laikam tajā ka es visulaiku editēju ar UltraEdit, bet vienreiz ar parasto notepad.. Paldies par palīdzību!
  8. ir tā kad es nomainu nosaukumu uz index11.php un garumzimes strada, nomainu uz index.php uzreiz nestrada.. <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8'"> <title>Sveicinᳳ M�rojektަcopy; 2007-2008 </title> </head> Sveicinᳳ atpakaퟓ test118<br />Lapa Shodien Apmekl泡 1 Reizes !</body> </html>
  9. <?require ("cfg.php") ?> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<? echo $charset; ?>"> <title><? echo $lapastitls; ?></title> </head> <? $cepumsuser = $_COOKIE["user"]; $cepumspw = $_COOKIE["password"]; if (!isset($cepumsuser)) { echo ' <body> <form action="login.php" method="post"> Lietotājs: <input type="text" name="user"> <br /> Parole: <input type="password" name="password"> <br /> <input type="submit" value="Ienākt"/> </form>'; } else { echo "Sveicināts atpakaļ $cepumsuser"; } ?> </body> </html> vis bija labi lidz pievienoju style.css, tagad vinju nonemu bet garumzimes tikuntaa neradas, radas tikai kvadraati! Ko dariit?
×
×
  • Create New...