Jump to content
php.lv forumi

mmarch

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mmarch

  1. Labdien!!! Vajadzētu skriptu, kas Virtuemart ģenerētu XML failus derīgus salidzini.lv un kur pirkt.lv. Piedāvājumus sūtīt privātajā, vai ievietot šeit.
  2. mmarch

    Joomla

    vai cik mēs esam prātīgi un pareizi - tikai Tu neņem vērā, ka to piezīmi netaisīju es, mans citāts bija tas teksts, admini to izdzēsa ar PIEBILDI, redzi tur ir rakstīts man jampapmiņam, ka nav nepieciešams lieki citēt, ja ir tikai viens topiks. Bet tas ka Tu pamāci ir gana labi un apsveicami, Tevi laikam visi mīl, ciena un apbrīno par Tavu nesavtīgo vēlēšanos visādas piebildes un piezīmes teikt, lai arī liekas, ja ta godīgi. Bet nu katram savs un man ir patiess prieks, ka starp mums ir tādi varonīgi un godpratīgi pilsoņi. Lai Tev veicas tavā būtiskajā cīņa un dzīves darbā.
  3. mmarch

    Joomla

    Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Vai vēl ir aktuāli?
  4. Vai vēl ir aktuāls šis jautājums?
  5. Lietoju www.elxis.org portālu. Tam irlieliska daudzvalodu kontenta atbalsts. Kā forumu izmantoju http://www.simplemachines.org forumu. Cik noprotu tas nesatur direktoriju paroles opciju, bet ja tas nav pārāk nepieciešams, tad abus divus var salinkot caur bridgu. Elxis ir gan latviski, gan krieviski, gan angliski. SMF foruma tulkojuma vēl pagaidām nav, bet drīzuma jau būs.
  6. mmarch

    Ir haltūriņa

    Man ir - osCommerce 2.2 Milestone veikals un paymenta procesora saits Vajadzīgs cilvēks, kas var uzraxtīt paymenta moduli osCommerce 2.2 Milestone veikalam, kas uzreiz nosūtīs klientu uz šo saitu un veiks pārējās nepieciešamās darbības. Raxtītuz mmarch AT e-no.lv
  7. Ilgu Laiku lietoju Apachefriendsizstraadaajumu XAMP. Viss nepieciešamais ir vienuviet - XAMPP for Linux The distribution for Linux systems (tested for SuSE, RedHat, Mandrake and Debian) contains: Apache, MySQL, PHP & PEAR, Perl, ProFTPD, phpMyAdmin, OpenSSL, GD, Freetype2, libjpeg, libpng, gdbm, zlib, expat, Sablotron, libxml, Ming, Webalizer, pdf class, ncurses, mod_perl, FreeTDS, gettext, mcrypt, mhash, eAccelerator, SQLite and IMAP C-Client. * XAMPP for Windows The distribution for Windows 98, NT, 2000 and XP. This version contains: Apache, MySQL, PHP + PEAR, Perl, mod_php, mod_perl, mod_ssl, OpenSSL, phpMyAdmin, Webalizer, Mercury Mail Transport System for Win32 and NetWare Systems v3.32, JpGraph, FileZilla FTP Server, mcrypt, eAccelerator, SQLite, and WEB-DAV + mod_auth_mysql. * XAMPP for Mac OS X The distribution for Mac OS X contains: Apache, MySQL, PHP & PEAR, SQLite, Perl, ProFTPD, phpMyAdmin, OpenSSL, GD, Freetype2, libjpeg, libpng, zlib, Ming, Webalizer, mod_perl, eAccelerator, phpSQLiteAdmin. WARNING: This version of XAMPP is still in the first steps of development. Use at you own risk! * XAMPP for Solaris The distribution for Solaris (developed and tested with Solaris 8, tested with Solaris 9) contains: Apache, MySQL, PHP & PEAR, Perl, ProFTPD, phpMyAdmin, OpenSSL, Freetype2, libjpeg, libpng, zlib, expat, Ming, Webalizer, pdf class. WARNING: This version of XAMPP is still in the first steps of development. Use at you own risk! * XAMPP is free of charge Datu bāzu menedžēšanai iriestraadaats PHPMyAdmin eerts instruments. Ja lieto dinamisko ip, tadej uz www.zoneedit.com, tur tu varēsi 3 adreses hostot. Vienīgais, kas man nesanāca, tas ir mercury mail serveri sainstalēt normāli. Nepietikainformācijas, un nekādsprofs, jau neesmu.
×
×
  • Create New...