Jump to content
php.lv forumi

girtinsh2

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

girtinsh2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveicināti! Meklēju kādu cilvēku, kurš spētu izveidot mazu advancētu meklēšanas skriptu opencart i-veikalam. Mācētājiem nevajadzētu būt nekam sarežģītam, pašam nav laika ķimerēties, vajadzētu līdz Janvārim dabūt gatavu. Sīkāks info PM (ienāku ļoti reti) vai labāk uz [email protected] - online katru darba dienu. :) Apstāstīšu visu sīkāk, vienosimies par cenu utt. Help!
  2. Es nesen te veidoju kko līdzīgu - man vajadzēja ķipa ka pāra nedēļās rādās piemēram Ģirts, bet nepāra nedēļās Jānis. Nu un tad es izmantoju šādu kodiņu: <?php echo (fmod(date("W"),2)==1) ? "Ģirts" : "Jānis"; ?> Tur sākumā viņš nosaka kura gada nedēļa tagad ir, tad izdala to ar divi un tad piemēram ja ir pāra nedēļa tad izvada Ģirts, ja nepāra tad Jānis. Tev laikam vajag kko nedaudz savādāku, bet nu domāju ka šo kodu nedaudz pielabojot var panākt to ko Tev vajag. ;)
  3. Sveiki! Vai kāds lūdzu var pateikt kurā failā var uzstaisīt IPB forumam pashaa lejaa tabulu prieksh banneriem? VNK nevaru atrast failu kuraa ievietojot tabulas kodu vareetu to dabuut lejaa - vienmer sanaak foruma augshaa :( phpBB forumam es biju to uzstaisijis bez probleemaam, bet ipb forums mazliet sarezgjiitaaks! Luuuudzu paliidziet ;)
  4. Nu taatad.. Zinu, zinu ka te ir par to runaats, bet man vajag ko citu! ;) Ir divi varianti kas nodereetu! 1) Buutu labi ja vareetu kaads iedot taadu scirptu, ka ir piemeeram poga- DJ, cilveeks kam iedotas DJ tiesiibas to pogu redz un kad uzspiezh vinjam jaaievada sava ip, ports, un nosaukums, un tad vinsh ''ieslēdz'' radio! Lapā tad parādās kas ir DJ, kāda dziesma skan, cik klausītāji, un poga Klausiities! Kad DJ uzpiesh atkal uz taas DJ pogas, tad vinjam paraadaas uzraksts Izsleegt Radio! To piespiezhot vinsh izsleedz to radio scirptu/radio! Nu karoch tas scripts nolasa informaaciju no i-radio ;) 2) Kad radio ir iesleegts, tad izveelnee paraadaas Poga - I-Radio, kad radio ir izsleegts tad taadas pogas vispaar nav! Veel ja pie taas pogas raadiitos klausiitaaju daudzums nebuutu slikti ;) Plzz paliidziet, jo vajag kautko taadu ka arii cilveeki var redzeet ka Pashlaik radio ir izsleegts, utt!! Lai vinjiem ir kautkaads info! Plzzz zinātāji palīdziet ;)
  5. Vai ir kāda bezmaksas programma, kas pilda līdzīgas funkcijas kā Plesk? :rolleyes:
×
×
  • Create New...