Jump to content
php.lv forumi

amis00

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

amis00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Milzum liels paldies Tev tieši šī skripta daļa man bija nepieciešama $week = (int)date("W"); if(array_key_exists($week, $messages)){ echo $messages[$week]; } Kas pasaka, to lai nevajadzīgos datumus rāda tukšus un viņi man nemaz nav jāpieraksta!
  2. Man vajag divus skriptus, vienu kursh attelo tekstu katru ceturdienu, bet otru kursh attelo visu nedelju. Bet tad kad netiek nekas attelots izmet to kļudu Notice: Undefined index: 3 in gadījumā nevajag rakstīt if (empty()){ } es tikai to visu nemāku pareizi sarakstīt! Ceru uz Jūsu atsaucību, es vēl mācos un ar laiku gan to visu sapratīšu!
  3. Bet man piemēram vajag pirmajā nedēļā un trešajā to tekstu, ko darīt ar otro un ceturto nedēļu? Jo tad kad, es šo skriptu sāku izmantot praktiski, un konkrētajā nedēļā nav ieraksta, man izmet kļūdu: Notice: Undefined index: 3 in Varētu jau itkā to vietu atstāt tukšu, bet tad gadījumā nebūs baigi garais "penteris" visam gadam sarakstīt šīs nedēļas. Man pat ir doma varbūt to visu var savienot vienā GLOBAL masīvā jeb kā viņs pareizi saucās. Man daļa no koda atkārtojās katru nedēļu ceturdienās, bet otra daļa mainīsies katru nedēļu!
  4. Man ir nepieciešams, lai teksts mainās katru nedēļu, to es itkā būtu atrisinājis.. <?php $rd=array(); $rd["39"] = "<center> Teksts </center>"; $W = date("W"); echo $rd[$W]; ?> Tagad ir problēma ar to, kad šī nedēļa beidzās vajag lai raksta citu tekstu.
  5. Godīgi sakot man nav ne jausmas, kā viņu pareizi uzrakstīt... Un tieši tāpēc es griežos pie Jums!
  6. Varbūt vari iedot kādu paraugu, man nav nojausma ko vispār nozīmē masīvs! :D
  7. Sveiki! Man ir nepieciešams skripts, kas noteiktu laika periodu ataino konkrētu tekstu, bet kad šis laiks ir pagājis teksts nomainās atkal uz citu manis izvēlētu! Piemēram vienu week rada Mani sauc Žanis, bet nākamajā nedēļā Mani sauc Arnolds nu tas tik kā piemērs! Itkā, kā pamatu ņēmu v/dienu skriptu, un tur arī varētu katrai dienai salikt konkrēto tekstu, bet pieļauju domu, ka ir arī vienkāršaks variants! <?php $vd=array(); $vd["09"]["21"] = "Teksts"; //Šis teksts attēlosies proti šodien, bet rīt viņš pazudīs $m = date("m"); $d = date("d"); echo $vd[$m][$d]; ?>
  8. Bet, kā viņš zinās, ka viņam ir jārāda tas un tas, ja iepriekšs nekur, tas nav norādīts. Tā $defaultais_id vietā mēģināju likt skaitļus, bet nekas nemainījās.
  9. Paldies, kaut kas izdevās! Tomēr rodas nākamais jautājums - Ko īsti tajā kodā nozīmē: $defaultais_id Vēlos tā lai piemēram ja nav uzspiest neviens links tad rāda id 1, vai arī kaut ko citu ko esmu norādījis, savādāk tur ir tukša tabula un diezgan nepilnīgi atainojās.
  10. http://www.jtsk.lv/f1c/kop.php Man izkatās šādi, bet es gribu lai uzpiežot uz austrālija attēlotu tikai australia (tas ir ID=1) utt.
  11. Esmu izveidojis šādu kodu. Gribētu lai piemēram uzpiežot uz Australia attēlotos kā id_race 1 utt. <?php $db = mysql_connect("localhost", "user", "pasword"); mysql_select_db("f1c",$db); $result = mysql_query("SELECT * FROM race_table WHERE id_race IN (1,2,3) ORDER BY id_race, r_place ",$db); if ($myrow = mysql_fetch_array($result)) { echo "<center><table></center>"; echo "<tr><td>Australia</td><td>Malaisya</td><td>China</td></tr>"; echo "</table>"; echo "<center><table cellpadding=1 cellspacing=1 bordercolor=black bgcolor=white border=1>\n"; echo "<tr> <center><td><center><b>Trase</b></center></td> <td><center><b>Braucejs</b></center></td> <td><center><b>R<br>Vieta</b></center></td> <td><center><b>Punkti</b></center></td> <td><center><b>Komanda</b></center></td> </tr> \n"; do { printf("<tr> <td><center>%s</center></td> <td><center>%s</center></td> <td><center>%s</center></td> <td><center>%s</center></td> <td><center><img src='/f1c/images/flag/car/". $myrow["driver_team"] .".png'></center></td> </tr> \n", $myrow["track"], $myrow["driver"], $myrow["r_place"], $myrow["points"], $myrow["driver_team"]); } while ($myrow = mysql_fetch_array($result)); echo "</center></table>\n"; } else { echo "Sorry, no records were found!"; } ?>
×
×
  • Create New...