Jump to content
php.lv forumi

jork

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jork

  1. Velos izveidot pats savu ta teikt projektu . Visu gribas pa smuko, zolidi... Pasam var teikt nav pilnigi nekada sejega no sim lietam. Vienigais zinu aptuveni kas ir kas..

     

    Tatad ar ko sakt ? Ko vajag ? 

     

    Nauda nav skerslis , vienigais tas ka es esmu jurnieks  un  majas varu pat nebut no 3 lidz pat 6 menesiem. Vai ir jega man tadu projektu vispar celt augsa?

  2. Ne nu man vajag ta , es piemeram izveidoju jaunu dokumentu download.html tur es salieku ieksa visu nepieciesamo linkus utt... Tad es index.html faila nomainu otro linku uz nosaukumu download un noradu linka atrasanas vietu ar <a href="download.html">Downloads </a> Bet ka lai es izdaru lai vins to download lapu rada tapat ka index lapu ? Ieks tas pasas Lapas , cerams saprati domu ?

     

    Rekur bilde

    wefwlr2.jpg

  3. Tatad jautajums sekojos , man ir gatava template html ! Bet visi linki kuri mala ir nestrada , bet man vajag ,lai visi strada !

     

    Rekur bildes ka es domaju :

    Es uzspiezu uz pirmo linku kurs strada vins atver sana tekstu kas atrodas ieks tas lapas piemeram link1.html

     

    1sru6.jpg

     

    Tagad es spiezu uz otru linku , un atveras citi teksti ( manis pasi rakstitie )

    wefwfe6.jpg

     

    Ka ,lai es to izdaru ?

     

    Es nemu gatavu template un tur tikai bija viens index.html fails ! un img mape !

    Tagad kad es spiezu uz citiem linkiem visu laiku ver to pasu index.html vala .

  4.  <div class="quotetop">Sistēmas prasības</div><div class="quotemain"><b><span style="color: #8bc53f;">Minimum:</span></b> 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection
    <br><br><b><span style="color: #8bc53f;">Recommended:</span></b> Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection
    </div>

     

    Tātad kapēc man ap šo informāciju nerādas apkārt rāmitis ar raustītām līnijām? It kā visu esmu pareizi sarakstījis!

  5. http://seeitworks.com/

     

     

    Vajag šādu scriptu , tikai tā piemēram ,lai tas fails kuru ielik nebūtu obligāti jaatrodas uz tā paša servera. Tas ir var ielikt linku , uz kurienes fails ir nohostēts . Līdzīgu kā e107 cms !

    Nezinu pēc kādiem vārdiem meklēt google tapēc nācu te , kā arī varbūt kāds ir ņēmies ar šo , tad var ieteikt kādu gatavu scriptu kurs pieejams netā.

  6. godigi sakot mani tracinaa shaada padariishana --> pats neko nemak uzkodeet, bet taisaas tirgot Zagtus scriptus ...

    xmas12 --> piedod Bet shadiem cilvekiem Netaisos paliidzeet ar Bezmaksas padomu , un arii parejiem iesaku to nedariit --> ja vien jums prieku nesagadaa tas ka , kaads UZ juusu Rekjina iedziivojas (Dodat citiem padomus, dalaties ar scriptiem , Un te kaads tos vvienkarshui njem un Tirgo ...)

    ----

    Shaut shitaadus...

    --------

     

     

     

    Un cik es esmu skatījies šajā forumā nekur neviens nebija neko parādījis kā ,lai šādu izveido utt...

     

    Kurš vispār teica ,ka viņs to scriptu grib pēctam pārdot ? Viņs vienkārši grib izveidot šādu shopu kur links iekšā piemēram tur cs servera addonus , web lapas utt... Un grib ar to nopelnīt , es arī nesaprotu jums nav vienalga ko viņs tajā sms shopā bāzīs iekšā , tie kuri sūtīs sms paši vainīgi nevar sameklēt google , lai met naudu ārā.

     

    + Vieglāk būtu bijis to skriptu jau ielikt iekšā ( tas kurš māk to izveidot , un tam kuram ir jau viņs ) nevis dirsties te ar pāris cilvēkiem. Šeit forumā ir šis jautājums skanējis daudz reizes...

     

    P.S Pats es nemāku tādu izveidot , vienīgais es varu tev pateikt ,kā uztaisīt piemēram ka kāds nosūta sms un viņam piešķiras slots ( cs serveros ) piemēram uz 1h , 24 h , vai 1 mēnesi.

  7. Tātad es gribu izveidot tā ...

     

    Aizsuta sms un viņam atnak links uz failu download. Vins ievada šo linku lodziņā un kad nospiež pogu Turpināt , tad automātiski sāk vilkties fails ( prasa save as vai open ) ! Tas ir viss tas pats it kā ieejot linkā tikai to linku avērs tad kad nospiedīs pogu Turpināt !

     

    Lūk piemērs taka:

     

    http://dbcs.times.lv/db/test.html

     

    Kad atnaks links pa sms vins ievadīs taja vietā kur vajag un nospiežot Turpināt automātiski sāksies lejupielāde.

×
×
  • Create New...