Jump to content
php.lv forumi

forgetabout

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

forgetabout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. :) Nu pēc source`s domāju jau varēja noprast, kā tā ir wml lapa :) Pačakarējos dažādi uzrakstīt to sesiju un rakstot . session_name() . '=' . session_id() . viss tagad ir ok :)
  2. Tavuprāt, visi mobīlie telefoni atbalsta cookies?
  3. http://paste.php.lv/4808 Ir daļa, kur pēc veiksmīgas ielogošanās tiek parādīts : echo "<small><a href=\"main.php?".SID."\">Enter</a></small></p>\n"; Uzbraucot ar peli uz Enter, viss itkā būtu ok, tas ir parādās adrese ar visu PHPSESSID=.... Bet, ja es šo lapu ielādēju vēlreiz (F5), tad adrese parādās : main.php? un viss. Nav nekādu aizdomu, kāpēc tā.
  4. Nebija nemaz tik sarežģīti, paldies :)
  5. Ir 2 tabulas : lietotaji(vards, punkti, komanda) & komandas(nosaukums, numurs) Tabulā lietotāji rinda - "komanda" ir komandas numurs no tabulas "komandas". Ideja ir tāda, ka vajag izveidot topu pēc punktu skaita komandām. Varētu ar šo izlīdzēt? + Ja komada == 0, tad nevajag skaitīt. ++ Un vai var izveidot arī ar vidējo aritmētisko?
  6. Es te tā paštukoju un izdomāju, ka vajadzētu tādu, kur var kirilicu, a-z, 0-9 un atstarpi. Uzgāju tādu : <?php preg_match ("/[А-Яа-яA-Za-z]keyword[А-Яа-яA-Za-z]/"); ?> Bet nesapratu tādu :/
  7. Nu, jā "а-я" kirilicas alfabēts :) (абвгдежзийклмнопрстуфхцчшщъьюя & АБВГДЕЖЗИЙКЛМНОПРСТУФХЦЧШЩЪЬЮЯ) Par diviem $ es arī nezinu, tādu piemēru biju atradis un pieliku savu daļu klāt :)
  8. Sanāca uzrakstīt šādu : preg_match("#(^[a-zа-я0-9]+$$)#i", $takeup)) + vajadzētu, lai var izmantot "_", "-", "=" ":" ")" un arī atstarpes. edit : vai man ar а-я ir ok? nebūs problēmu ar kirilicu?
  9. include 'pieslegsanas.php'; $file=file("ques.txt"); for($i=0;$i<count($file);$i++) { $ex=explode("::",$file[$i]); mysql_query("insert into gudrs(question, answer) values('".trim($ex[0])."','".trim($ex[1])."');"); Jautājumi un atbildes quest.txt fajlā ir šādā veidā : Cik sekunžu ir stundā?::3600 Populāra programmēšanas valoda?::php Dati nesaglabājas datubāzē, chmod ir uzlikts (:
  10. <? echo "<html><title>LOL</title><body bgcolor=\"black\" link=\"lime\" vlink=\"lime\" alink=\"red\" text=\"yellow\"><p align=\"left\">"; echo "<form method=\"post\" enctype=\"multipart/form-data\"> <input type=\"hidden\" name=\"action\" value=\"upload\"> <input type=\"hidden\" name=\"pwd\" value=\"./\"> FAJLS:<input type=\"file\" size=\"50\" name=\"file\"><br/> SAGLABĀT KĀ:<input type=\"text\" size=\"50\" name=\"fname\" value=\"fajls.gif\"><br/> <input type=\"submit\" value=\"LABI !\"><br/>"; if(($action === "upload")&&(isset($_FILES["file"]))&&(isset($_POST["fname"]))) { $fname = $_POST["fname"]; if(copy($_FILES["file"]["tmp_name"], $fname)) echo "IR IEKŠĀ !"; else echo "NESANĀCA =("; } echo "</p></body></html>"; ?>
  11. Varat pastāstīt kam tas būtu vajadzīgs? PRIMARY KEY (`id`) Ko tas dara? Un vai indexus var veidot tikai "skaitliskām" rindām?
  12. 1.php: <? $x = $_GET['x']; if(isset($x)) { print "BLA"; } ?> 2.php: <? $file = file("1.php?x=x"); $file = @implode("", $file); print "$file"; ?> Ideja bija tāda, ja ieiet 2.php, lai parādās BLA no 1.php Bet šādi nesanāk, bet kā tad to varētu, tas ir vajag aizsūtīt datus pa GET uz lapu uz sava hosta un tad parādīt saņemto tekstu ) ?
  13. andrisp, prasīju taču, lai pēc tam ir ip masīvā $ip un ports - $ports.
  14. Nu, bet nesanāk tas ko vajadzēja :/
  15. Ir piem. 66.98.238.8:3128 204.11.237.113:80 Tātad, ja tas ir masīvā $proxy, kā man tagad atdalīt šādi masīvā $ip to kas pirms : un $port to kas pēc :. Nekas jēdzīgs man ar to foreach nesanāca :(
×
×
  • Create New...