Jump to content
php.lv forumi

PageZone.eu

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.pagezone.eu

PageZone.eu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki! Jā, akcija spēkā uz pirmo maksājumu, pēc tam ir pilna maksa. Akcija notiek dažādās lapās ar dažādiem atlaižu kodiem. Atlaižu apjoms visiem vienāds - 50%.
  2. Sveiki! Līdz šī gada novembra mēneša beigām piedāvājam -50% atlaidi pirmajam maksājumam. Lai iegūtu atlaidi, lietojiet atlaižu kodu: PHP1109 -- Jūsu, PageZone.eu
  3. Sveicināti! SIA PageZone dara zināmu, ka no 2009. gada turpina darbību ar jaunu vilni un piedāvā modernāko web uzturēšanu. Lietotāju ērtībām piedāvājam labāko vadības paneli CPanel, automātisko skriptu instalētāju Fantastico de Luxe (WordPress, Drupal, Joomla, phpBB, u.c.), webisku un 24/7 klientu atbalsta sistēmu. Mājas lapu īpašniekiem piedāvājam sadarbības programmu. Izstrādātājiem piedāvājam web resursus bez ikmēneša maksas domēnā devnet.lv. -- Martins Ierags Uzņēmuma vadītājs Zemāk seko ankta: ============== Par uzņēmumu: SIA Page Zone, www.pagezone.eu Uzņēmums dibināts 2006. gadā (IK IERIS), no 2009. gada status mainīts uz juridisko personu (SIA Page Zone). Uzņēmējdarbības forma: SIA [*] Piedāvātais pakalpojums: Pakalpojuma veids: Shared hosting/Servera Daļa/Serveru noma Pakalpojuma apraksts: Page Zone - Vieta tavai mājas lapai Pakalpojuma cena (intervāls): Standarta uzturēšanas izmaksas sākot no 2.60 Ls/mēnesī. Projekts DevNet.LV - vienreizēja maksa 5.99Ls. [*] Infrastruktūra: SigmaNet DC: Pieslēgumu skaits un veids internetam: uz lv - LIX (caur Telia) vai SMN SMILE; uz ārzemēm Telia vai LTC. SigmaNet DC: Energoapgāde: 220V / UPS+Ģenerators Serveru arhitektūra: x86_32, divu procesoru, ražotājs HP (ProLiant DL) Rezerves kopijas: Ir. Faili/DB/E-pasti. Automātiski 1x nedēļā. Manuāli - klients no vadības paneļa. Atjaunošana pēc klienta pieprasījuma klientu apkalpošanas sistēmā. [*] PHP: PHP versija: 5.2.9 PHP moduļi: Ir iespēja pielikt papildus. Esošais - http://sapphire.pagezone.eu/phpinfo.php PHP drošība: SuPHP [*] DB: MySQL: Ir Versija 5.0.67, sākot no 10 DB uz kontu PostgreSQL: Ir iespēja, sākot no 10 DB uz kontu SQLite: Ir, SQLite Library 2.8.17 Oracle: Ir iespēja, Oracle XE [*] OS: Kāda OS: CENTOS 5.2 Lietotāji: Viens konta pārvaldnieks, sākot no 10 atsevišķiem FTP lietotājiem, tai skaitā anonīmais FTP. Web serveris: Apache 2.2.11 Ierobežojumi: uz RAM - 32MB uz skriptu; uz CPU - 90 sec; PHP upload - 16MB Uploadošana: Caur FTP/SSH Vadības panelis: cPanel Vai ir pieejams shell: Jā, SSH Vai ir pieejama izdalīta IP: Jā - 1 Ls/mēn Vai ir pieejams SSL: Jā Vai ir pieejams cron/scheduler: jā - crontab [*] Citas programmēšanas valodas: RoR (Ruby on Rails), Perl, CGI, Pyhon [*] Administratīvie jautājumi: Iespēja un kārtība kā fiziski piekļūt serverim: 24h/7 mūsu darbiniekiem Atbalsta dienests: Webiska klientu apkalpošanas sistēma, e-pasts, telefons - 24h/7. Reaģēšana laiks ārpus darba laika 1h. Rēķinu apmaksas varianti: Pārskaitījums (Drīzumā plānojas PayPal, kredītkartes). Rēķins jāapmaksā 20 dienu laikā, tas nozīmē, ka piesakoties pakalpojumam pirmās 3 nedēļas var lietot/testēt bez maksas. Konta izveidošana: Piesakoties pakalpojumam caur klientu apkalpošanas sistēmu, konts tiek izveidots 10 minūtēs.
  4. http://www.ur.gov.lv/fails.php?id=178&v=lv Komerclikums, 75.pants. Individuālā komersanta reģistrācija (1) Fiziskajai personai, kas veic saimniecisko darbību, ir pienākums pieteikt sevi ierakstīšanai komercreģistrā kā individuālo komersantu, ja gada apgrozījums no veiktās saimnieciskās darbības pārsniedz 200 000 latu vai arī tās veiktā saimnieciskā darbība atbilst šādām pazīmēm: 1) gada apgrozījums no šīs darbības pārsniedz 20 000 latu; 2) tā savas saimnieciskās darbības veikšanai vienlaikus nodarbina vairāk nekā piecus darbiniekus.
  5. Dual, Jūs trāpijāt ahileja papēdī! Jā esam jauni, firmas dibināšana ir tikai procesā, bet neskatoties uz to ir jau klienti, kas uzticas! (Pēc .lv likumdošans, ja apgrozījums nepārsniedz 20000 gadā, nav obligāti jāreģistrējas kā juridiskai personai, lai veiktu "saimniecisko darbību".) Tā kā norēķini notiek officiāli, tad pie rēķina apmaksas Jūs iegūsiet manus personas datus, un es nekur nepazudīšu...
  6. Mūsu mērķis ir sniegt klientam pirmklasīgu atbalstu. Tādēļ arī cenšamas izkaidrot/apstāstīt, kā arī uzklausīt klientu vēlmes. Ja lielākais sliktums ir mazajā bandwidth, tad to var palielināt, kā jau minēju, par 1GB / 1Ls. Piem., mazajam plānam pievienojot +2GB bandwidth iegūsiet: 250MB diska vieta, 4.5GB bandwidth, 5 domēnu hostēšana, 10 MySQL DB par 4.89Ls / mēnesī. Vai arī tas ir dārgi un slikti?
  7. Kādā ziņā vietējais hostings lētāks un ērtāks? Vai daudzi spēj piedāvāt 250MB space ar php, mysql un 5 domēnu hostēšanu par 2.89Ls/mēnesī? a) piem., ja divi draugi/paziņas piesākās mazākajam plānam un hostē katrs savu lapu - izmaksas ir 2.89 / 2 = 1.45Ls mēnsī. b) kas var būt vēl ērtāks par administrēšanu ar CPanel - mailu administrēšana, pats vari pievienot citus domēnus, izveidot subdomēnus, viedot ftp kontus, skatīties statisku, backup/recovery ar dažiem peles klikšķiem, crontab jobi, neskaitāmu portālu/forumu/utt automātiskā instalācija un daudzas citas lietas. Jā ir daudz ārzemju kompāniju, kas piedāvā labākus nosacījumus, bet: - nebūs atbalsts .lv & latviešu(krievu) valodā. - norēķini visticamāk būs tikai ar kredītkarti. - ko dod lielie bandwidth, ja nav liels lapas ameklējums Sava taisnība tur ir. Bet gribu vērst uzmanību, ka ja lapai būs nepieciešams LIELS BANDWIDTH (softi, daudz bildes, e-pasts, utt), tad jebkurā gadījumā būs vajadzīgs atsevišķs serveris. Bet mēs piedāvājam parastu web lapu hostingu, kas vajadzīgs vairākumam, nevis mega portālu, foto arhīvu vai tamlīdzīgu hostingu. MySQL, ftp kontu, utt skaitā nav ierobežojumu, lai cilvēkiem ir ērtāk - katram skriptam (lapai, portālam, utt.) varam veidot savu DB. Ja hostējam vairākus domēnus - izveidojam katram savu ftp kontu (piem. izveito drauga domēnu pie sevis, izveido draugam atsefišķu ftp kontu un uz priekšu! nav jādod pieeja CPanel (saglabājas drošība)). Paldies par vērtējumu! :)
  8. Piekrītu, ka drošvien vairāk kā 95% gadījumos pietiek ar hostingu LV zonā. Tas ka .lv lapai nevarētu piekļūt pdsl arī uzskatu kā mīnusu, bet cik ir cilvēku, kas lieto pdsl vai ierobežoto inet un nezina par http://proxy.deals.lv/index.php ? ;) Bet pie vienādām vai pat mazākām izmaksām nav vērts apsvērt iespēju izvietot lapu, kur ir ātrāks ārzemju internets, brīnišķigs vadības panelis CPanel, kas ļauj katram pašam iejusties savas lapas adminēšanā/konfigurēšanā, garantēta 99.9% pieejamība, 24/7 atbalsts, utt. draugiem.lv ir īpašs gadījums, tur apgrozās citas naudas, portāls darbojas uz 8 serveriem, utt. Tas ir skaidrs, ka ja nav vienkārša lapa vai mazs portāls, tad vajadzīgs atsevišķs serveris. Mēs tajā segmentā nespēlējam, bet firmu mājas lapas, info, hobiju utt lapas, droši var hostēties pie mums. Visticamāk arī php.lv pietiktu mazais hostinga plāns. Un katrs kantoris spēs nodrošināt 99.9% uptime, 24/7 atbalstu par ~30Ls/gadā? Katram tiesības secināt un izvēlēties.
  9. Žēl, ka diskusija izvērtusies negatīvā noskaņā... bet nu izteiciens "visā pasaulē nets ~vienādā ātrumā" ir vienkārši unikāls. Tad piemēram, pDSL un DEAC pieslēgumi ir vienlīdz ātri visā pasaulē? :) Vai esi kādreiz pārbaudījis ātrumu no ārzemēm? Var kaut vai paprovēt ar šo http://www.iwebtool.com/speed_test pārbaudīt web ātrumu. Un DNS ātrums: http://www.dnsstuff.com/tools/dnstime.ch?name=deac.lv&type=A http://www.dnsstuff.com/tools/dnstime.ch?n...ezone.eu&type=A Vai esi hostējis kādu lapu un ir piemērs cik liels bandwidth mēnesī iztērējas? LV kompānijas bezierobežojuma bandwidth piedāvā tikai un vienīgi tāpēc, ka viņi zin, ka lielākā daļa web lapu patērēs pavisam niecīgu bandwidth...
  10. Vai tad hostings netiek piedāvāts klientiem .lv? Nekur jau nav minēts, ka lapas tiek izvietotas Latvijā. ;) http://www.deac.lv/latvian/rnoma/it_resurs...ww_hosting.html "Datu pārraides ātrums (negarantētais) no DEAC pazemes Datu Centra * pa Latviju līdz 1 Gbit/s * no/uz ārzemēm līdz 2048 Kbit/s" Visi .lv kantori piedāvā atšķirīgu pieslēguma ātrumu uz ārzemēm.
  11. Tāda ir skarbā Latvijas realitāte... bet vai nevienam nav bijis projekts, kur ir bijis svarīgi, lai lapa ātri darbojas arī ārpus .lv teritorijas?!
  12. Sveiki visiem nemiera cēlājiem! Parasti lietotājiem nesanāk skaidrot par bandwidth izlietojumu, jo lietotājs vadības panelī var redzēt patērēto bandwidth (ja lietotājs to nav pamanījis, tad pirms tiks sasniegts bandwidth viņš saņems e-pastu ar informāciju no mums). Tāpat, apskatot logus, piem. ar Awstats, var jebkurā brīdī paskatīties tekošo situāciju par saviem domēniem - atrast ielinkotos attēlus, vai ko citu, kas izraisa lielu bandwidth. Ja nepieciešams nobloķēt šo saitu, utt. Tālāk lietotājs var izvēlēties - 1) ja regulārais lapas apmeklējums ir pieaudzis, tad samaksājot starpību var pāriet uz lielāku plānu. 2) ja bijis kāds īpašs gadījums - nopikt papildus bandwidth (1 GB/ 1 Ls). Ja protams ir web lapa, kas satur "smagus" attēlus, failus, utt. tad protams bandwidth var aizpildīties... bet no reālās dzīves - lapas (kas satur info par firmu/klubu/organizāciju/utt, kur piedāvā arī šo to novilkt) ar apmeklējuma skaitu mēnesī pie 1000, nepārsniedz 1 GB bandwidth (rezēm pat netuvojas). Būtu jau labi, ja visi web projekti izdotos - būtu liels apmeklējuma skaits & liels izmantotais bandwidth. Bet pie šādiem projektiem jau vairs nedrīkst atļauties izmantot dalīto hostingu, tādiem ir jāizvēlas atseviškš (dedicated) serveris. Par serveru īri - gluži uz to dotā brīdī nespecializējamies, bet ja ir interese, varam aprunāties. Par ātrumu runājot - viss atkarīgs ar kādu pieslēgumu lietotājs testē. 1MB tika ņemts tikai piemēram, lai vieglākas matemātiskas darbības ar skaitļiem. :) Ieteiktu i-netā palasīt par hostinga kompāniju izvēli.
  13. Ja ir vēlme hostēties http://www.pagezone.eu un mazākais plāns ir par daudz/dārgu, ir iespēja sarunāt.
  14. Labāk mazs, nekā "bez ierobežojuma" ;) .. un tad pie lieliem apmeklējumiem nerādās lapa, vai pakalpojuma sniedzējs sāk skaidrot, ko nozīmē "bez ierobežojuma". Mazākajā plānā tiek piedāvāts 2.5 GB bandwidth. Pieņemot, ja web lapas izmērs ir 1MB un apmeklētājs tiešām apskata visu lapu, tad mēnesī pieļaujami 2560 apmeklējumi (2560/30 = 85 apmeklējumi dienā). Vai tas ir maz, spriediet paši. Pastāv iespēja iegādāties lielo plānu ar 20GB bandwidth - iegūstot 20480 mēnesī vai 682 apmeklējumus dienā. Ja arī tas ir maz, tad ir iespēja īrēt serveri ar 1500 GB bandwidth.
×
×
  • Create New...