Jump to content
php.lv forumi

janiis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by janiis

  1. Paskatijos atradu ! Uzinstelēju, bet nezinu kas tas ir par VELLU ! :) Tad nāksies kautkā uzmahierēt PHPNUKE !
  2. Paldies ! Ir vēl kādi šitādi ? Jo kā palasīju PHPnuke nav īaši labs :( !
  3. Meklēju līdzīgu kā http://phpnuke.org/ Varbūt ir daudzkas ērtāks un labāks :) Lūdzu palīdziet !
  4. Tā pieņemsim es uztaisu php failu un es viņu gribu ielikt tanī lapā šur un tur: augša labajā stūrī ! Kā tas bija izdarāms ? Un kā to tēmu sauca ?
  5. Nu man viņš nolagoja ! Laikam kautkas šķībs.... ? :)
  6. janiis

    PHPBB

    Vēlos uzzināt kur varētu hostēt par bŗvu phpbb forumu ! Nav obligāti latvijā (tas laikam retums) Vajag uz laiciņu !
  7. PAn naudiņu arī biju domājis ! Es būtu meklējis, tikai nezināju kā meklēt !
  8. NU labi ! Tad Klusu teikšu... Vai kāds neverātu man tik vienkāršu lieti palīdzēt ? Man vajag scriptu kur ir ailes un kad ieraksta pēc tā ierakstītā vārda saglabājas txt failā ar vārda nosaukumu !
  9. Lūdzu ! Varat iemest pilnu scriptu ! Lūdzu, lūdzu, ļoti lūdzu ! Var līdz rītdienas rītam Būšu ļoti pateicīgs un mēģināšu kautkā atmaksāt !
  10. Nu man vajag tā lai mana noobigā smadzene saprot ! Ar visām ailītēm uttt ! Lūdzu...
  11. Man vajag tādu scriptu(php soli pa solim bija kautkas tāds) Kur var savadīt piem vārds uzrārds adrese utt Un tas viss saglabājas txt failā ! Ja kādam ir lūdzu var iepostēt ? Būšu ļoti pateicīgs Esmu izmisumā ! Vajag līdz šim vakaram ! Tās ailītes pats pārsaukšu ! Lūdzu esmu izmisumā ....
  12. janiis

    Smaijliji !

    Winza XP Tipa pamainiju vienu lietu, bet nekā ! Salīdzināju no viena cita parauga http://paste.php.lv/3714 Es img source ieliku + alt='$smiley_masked Bet tas laikam nepareizi ! Ko man tur vajadzētu rakstīt ? Vai arī sakumā jau bija pareizi ?
  13. janiis

    Smaijliji !

    Man nekas nestrādā ! MAn smailiji nerādās ! Man tikai tie aizvietoajamie !
  14. janiis

    Smaijliji !

    Nē viss man ir ok ! Smailijus tieši pārsaucu tā kā tur foramts ar tas pats utt !
  15. janiis

    Smaijliji !

    Beidzot :D Liels paldies.. Tomēr kaudtāda kļūda ! Man neuzrādās tie smailiji, kautvai precīzi norādīju kur viņi ir ! http://paste.php.lv/3711
  16. janiis

    Smaijliji !

    Es nemāku pats neko uzrakstīt ! Patreiz php uzrunāju uz jūs..., bet kautkas sakaidrāk paliek! Tāpēc lūdzu vai jūs nevarētu iemst man tabulu ar tiem smailijiem.. Pats pakoriģētu kā man tīk
  17. janiis

    Smaijliji !

    Jā šitāda veida derēs :) Nu tādu kā trackeros tabula ar smailijiem !
  18. janiis

    Smaijliji !

    Nu vajag tāda veida tabulu ! Gribu pats savus smailijus salikt ! Baigi labi būtu, ja kādam būtu...
  19. janiis

    Smaijliji !

    Kāds varētu iepostot tos php scriptus kādi ir iekš trackeriem pie smilies ? Es tādu nemāku uztaisīt :( Vienkārši vajag tādu tabulu ! Un pats salikt savus smailijus un arī gribas papētīt tuvāk !
  20. janiis

    PHP galerija

    Māku ! Tur kautkādi lagi bija !
  21. janiis

    PHP galerija

    Ja es nepārskatījos, tad Version 2, June 1991....
  22. Zinu es esmu aizrāvies taisīt visulaiku jaunus topicus :) Beidzot atradu pietiekami vienkāršu galeriju ! Tikai nesaprotu kā ieinstelēt :( --installing: 1) Download the package. Unzip. It's probably done already :) 2) Open "info.php". In it, fill in the values for your server. Do NOT alter the $dbtype section. 3) Upload all the files (the images in BINARY, and the php scripts in ASCII). 4) If they haven't been already created create the following directories in your Funkgallery directory :- images/photos images/thumbs images/adt 5) CHMOD these 3 directories to 755 6)CHMOD the directory admin/style to 755 7) Go to the admin directory. 8) Run "http://yoursite.com/********/admin/mysql_install.php" 9) Now, go to "http://yoursite.com/******/admin/", and log in with the username "test" and password "test". 10) Go to 'Settings>Global Settings' and change the username and password to something memorable. 11) Edit the Webmaster Email address then click on 'edit_settings'. 12) Click on Log Out 2) Saprotu, bet atvaru failu vaļā un sarakstu kā vajag Un esmu arī uztaisījis šādu databasi un lietotajam iedevis visas tiesibas uz to datubāzi..... Izkā vajadzētu būt pareizi ! <?php // server name, eg. localhost $server = 'localhost'; // your database's name $dbname = 'galerija'; // your username to access that database $dbuser = 'idiots'; // your password to access that database $dbpass = 'idiots'; // a contact email for when errors arise $email = '[email protected]'; // database engine- 'mysql' DO NOT ALTER $dbtype='mysql'; ?> 3) Nu itkā visi faili jāuzliek uz servera, tikai šo nesaprotu ---) the images in BINARY, and the php scripts in ASCII 5)Neko nesaprrotu CHMOD these 3 directories to 755 6)Neko nesaprotu CHMOD the directory admin/style to 755 Nesmejaties ! :) Varbūt priekš jums tas ir ļoti viegls jautājums, bet priekš manis nē !
  23. Milzum milzīgais paldies ! Man vēl vajag labu php korektoru (redigētāju vai kā viņu tur sauc )
  24. Es vēlētos tādu blogu kur es piemēram uztaisu kādu rakstu un pēctam citi var pievienot komentārus ! Vai kautkas tāds būtu iespējams ? Vai vienkārši kā meklēt hotscript.com kautko tādu !
×
×
  • Create New...