Jump to content
php.lv forumi

oteps

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

oteps's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tā ir drukas kļūda. nē. atrakstiet privāti un visi kontakti tiks nodrošināti.
  2. Sveiki! Tiek meklēts viens vai divi programmētāji, kas draudzējas ar phpb un mysql. Visticamāk windows vidē uz apachi. Projekta autors ir paredzējis tādas pamatfunkcijas, kā login sistēma, profila informācija ar upload, kā arī meklēšanu datu bāzē. Atlīdzībā būs procentuāla daļa uz projekta īpašumtiesībām(līdz ar to arī peļņu), nevaru pateikt cik daudz %. Es pats neesmu autors un vienkārši izpalīdzu sameklēt cilvēku(us), kas prot veidot lapas uz php bāzes. Projekts, cik sapratu, paredzēts normāla lieluma un ilglaicīgs, tādēļ ieteiktu atsaukties cilvēkiem, kas necer uz ātru un vieglu peļņu. Lapa būs saistīta ar biznesu, autora vārdiem nebijusi ideja.
  3. no ip ir dns redirects, jeb vnk man nav vajadziigs iegaadaaties domeenus, kas noraadiitu uz mana servera ip es vnk regjistreeju kaadu leeto domeenu no ip, kas automaatiski redirecto to uz manu ip. probleemu jau atrisinaaju :) vaina nebija no-ip, bet gan apache conf pielaidu bik kljuudu :)
  4. Sveiki! Shodien meegjinaaju uztaisiit apaches virtuaalo hostu, lai uz servera seedeetu divas lapas. Taakaa domeenu nevienu neesmu nopircis tad dns man iet caur No-IP, tachu meegjinot palaist jauno lapu, nekas nesanaaca, jo nezin kaadeelj apache ljauj darboties tikai jaunajam domeenam, bet veco jeb primaaro domeenu vispaar atsviezh, sakot ka pieeja liegta :| varbuut kaads veel ir meegjinaajis virtuaalo hostu savienot ar No-IP servisu? Ja jaa tad kaa izdevaas?
  5. oteps

    html menu

    hmm bet varbuut ir iespeejams man to arii pastaastiit? :P
×
×
  • Create New...