Jump to content
php.lv forumi

chiter

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

chiter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vai kaads vareetu izskaidrot kaa dabuu to TOTAL skaitu, kaa puls skaitiitaajaa - http://puls.lv - vinji itka saskaita dienas unikaalos kopaa. bet kaa to var izdariit? ar cikliem? ja man piemeeram mainiigais dienaa ir $d?
  2. Ja tu domaa to mainiigo ( $ ), tad to nesauc nekaa, tu pats pieskjir nosaukumu kaadu veelies
  3. chiter

    Logo

    tā ir visiem ;D
  4. Kaads atalgojums??? Programme for fun ;D
  5. kāpēc? nē bet nevar tā sadalīt?
  6. man vēl viens jautājums par to php kodu, kas dala ierakstus pa lapām. Vai ar to kodu var sadalīt visu tāpat, ja nav sadalīts masīvos, jo ziņas (jaunā informācija) tiek rakstītas caur Dreamweaveru un tādējādi es nevaru to sadalīt pa masīviem. (laikam) kods: <?php @$lapuse=$_GET['lapuse']; @$id=$_GET ['id']; if (empty($id)){ $id="sakums";} if (empty($lapuse)){ $lapuse=1;} switch ($id){ case "sakums": $fich="scripts/yes.txt"; $fp=fopen("$fich","r"); $yes=fread($fp,10000); fclose($fp); $masivs=explode("&", $yes); $zinjas=count($masivs)-1; $lapuskaits=$zinjas /10; echo ceil($lapuskaits); echo ' lappuses <br>'; for($j=1;$j<=$lapuskaits+1;$j++){ echo "<a href=\"?lapuse=$j\">$j</a> "; } echo "viesu gramataa ir $zinjas ieraksts/i<br><br>"; for ($i=0;$i<$zinjas;$i++){ if($i>($lapuse*10-10)AND $i<($lapuse*10-1)){ $masivss=explode(";", $masivs[$i]); $masivss[3]=date("H:i:s d:n:Y",$masivss[3]); echo "<b>$i.</b> Vards: $masivss[0]<br>e-pasts: $masivss[1]<br>Zinja: $masivss[2]<br>Datums: $masivss[3]<p>"; } } ?>
  7. A kaa to pareizi pierakstiit google, lai vinsh atrastu shito lapu daliishanu?
  8. man patiik shitais variantinsh $sakt = (isset($_GET['vestule']) ? intval($_GET['vestule']) : 0); // te piemēram dabū 10 vēstules sākot no $sakt skaita // parādi viņas // ja vēl palikušas vēl vēstules, tad jāizdrukā links uz nākoršajām: echo '<a href="?vestule=' . strval($sakt+10) . '">Nākamās vēstules</a>'; tikai es nezinu kur var dabuut pilno versiju, jo ts laikam nav viis pilnais? un veel es nesaprotu kas domaats zem taa 'vestule' ???
  9. vai ir iespeejams daliit lapaas attieciigus ierakstus, ja man katrs ieraksts ir savaadaaks? es taa saprotu ka te jaaizmanto masiivi?
×
×
  • Create New...