Jump to content
php.lv forumi

seetnieks_uz_lapu_kaudzes

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

seetnieks_uz_lapu_kaudzes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ļoti interesē, kā dators "izdomā", kuru skaitli uzrādīt, ja viņam to palūdz izdarīt ar "random" (nejaušības) funkciju. nav taču tā, ka datora kastē sēž rūķītis ar metamajiem kauliņiem? :)
  2. projekts ir nemeeraa interesants (vismaz man), un siikaak neko nemaaku pastaastiit. kaut kas liidziigs blogam, bet ne gluzhi; lai gan taadi plaukti, raamji buutu nevietaa. jaa, droshvien var teikt - tas ir blogs.
  3. serveris, uz kura hosteejos, pirms dienaam neveiksmiigi pakrita un vairs neceljas. tagad mekleeju, kur uzlikt savu iesaakto projektu. kursh var piedaavaat bezmaksas hostingu? un vai vispaar taada paraadiiba ir sastopama?
  4. tik vienkaarshi, ja zin. paldies, Delfins! tagad viss darbojas kaa vajag.
  5. ir skripts: if ('monthly' == $type) { $arcresults = $wpdb->get_results("SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM $wpdb->posts WHERE post_date < '$now' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC" . $limit); if ($arcresults) { $afterafter = $after; foreach ($arcresults as $arcresult) { $url = get_month_link($arcresult->year, $arcresult->month); $text = sprintf('%s/%d', $arcresult->month, $arcresult->year); } echo get_archives_link($url, $text, $format, $before, $after); } } un rezultaataa links: 1/2006 kaa sheit dabuut, lai meeneshiem buutu nulles? lai buutu 01/2006
  6. defaultaa ir shaada rindinja: <title><?php bloginfo('name'); ?></title> viss, ko gribeeju, lai nebuutu tukshums, ja gadiijumaa blogam nebuus iedots nosaukums. (varbuut jau saakumaa nepareizi noformuleeju jautaajumu.)
  7. visu laiku raada "texts tuksam title". eckh, chakaris. varbuut nemaz nav veerts taa nopuuleeties taada nieka deelj.
  8. tas (bloginfo('name') ir bloga opcijaas noraadiits nosaukums. vnk gribu panaakt, lai, ja nosaukums nav noraadiits, nepaliktu tukshums. (tas viss ir, notiek, paraadaas ieksh <title></title>)
  9. uzrakstiiju shitaadu: <?php if (bloginfo('name')==0 ) { echo "teksts"; } else { bloginfo('name'); } ?> un rezultaats. ja name netiek noraadiits, raadaas "teksts", ja tiek noraadiits (piem., "kaapurkjeede"), raada - "kaapurkjeedeteksts". kur kljuuda? kaa to noveerst?
  10. ir veertiiba: bloginfo('name') kaa noskaidro vai shii veertiiba nav nulle? piem: if bloginfo('name') veertiiba ir nulle, tad notiek viens, ja nav nulle, tad kas cits. zinu, muljkjiigs jaut, bet manas php rakstiishanas speejas reduceejamas liidz vienam vaardam - "dirsaa".
  11. mazliet pachakareejos, paartaisiiju savaam vajadziibaam, un straadaa kaa labi smeereets. MakaTaNaw, paldies par paliidziibu! teemu var dzeest, ja kaadam traucee (laikam ne tajaa topikaa ieposteeju, or smth)
  12. Lūdzu nelietojam bezjēdzīgas QUOTEs. (bubu) Operas vietaa vajag iexploreru. kaa vinju pareizi sauc? vai tur netruukst rindinja, kaada bilde jaaraada, ja nav ne firefoxs, ne explorers?
  13. uzrakstiet kaa php atshkjir paarluukus, lai iedotu firefoxam vienu ziimeejumu, exploreram citu un paareejiem veel tresho? (cik saprotu, tad taadas lietinjas var eerti izdariit ar if, then un else)
  14. kaadas IP adreses tiek izmantotas Latvijaa? pameegjinaashu nogriezt importa cieminju uzskaiti apmekleejuma statistikaa
  15. refereri ir bariem, daudz un dazhaadas lapas, vesela sisteema, bet saturs viens - porno lapas un vinju sliipaas maarketinga aktivitaates. izskataas, ka buus jaamaina adrese, kam jau pamazaam gatavojos, pirms kraani un caurumi iemetaas kraagaa. iemesls procesa paatrinaashanai.
×
×
  • Create New...