Jump to content
php.lv forumi

Oger

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Oger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Patiesībā ļoti daudz var izdarīt arī ar minimālām zinašanām. To pashu prestas checkout var uztaisīt lai ir vienā solī piem tikai epasts un viss :D pārējo tpl failā norādīt ka iekš db sapičkā kaut kādas noklusetas vērtības. Protams, ka ja gribās kaut ko baigi krutu, tad drīzāk būs jameklē palīdzība Krievijā. Nu parasti jau tie unikālie projekti tādi arī ir - vispār neunikāli :)
  2. Bet ja to salīdzina ar veikala izstrādi no nulles... autora minētais budžets šķiet nedaudz smieklīgs :) Vēl jo vairāk ņemot vērā, ka budžeta kā tāda nav. Pat paņemt prestashop specu un palaist bāzes veikalu darba kārtībā, tas nebūs 100€ un arī ne 200€. Bet izstrādāt veikalu nu nulles. Man personigi presta ļoti pat patīk vienīgi es kaut kā neiebraucu... ko tieši domāji ar standarta un versija? Presta ir kāds ir. Lejupielādējams selfhosted. Vai tad ne tā?
  3. Mani visnotaļ interesē, kas ir tas nenormāli unikālais, ko nav iespējams uztaisīt uz Prestashop... ja ņem vērā ka prestai ir pat vairāk noliktavu iespēja, sekošana preču kustībai, ražošanu arī var pabāzt un pat POS darbināt uz tā bāzes...
×
×
  • Create New...