Jump to content
php.lv forumi

Tamriel

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Tamriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Delfin, itkaa nee. Un peedeejaa laikaa neko sesijaas neesmu mainiijis. Lietoju semi-dedicated serveri no HostingZoom, liidz shim biju ljoti apmierinaats ar sho hostingu, tachu ja peec paaris dienaam tas atkaartosies, tad buus jaadara kaa teica Grey_Wolf - jaanjem jauns hostings :( Paldies dzeki par atbildeem.
  2. Katru tresho dienu man ir shitaada kljuuda: Warning: Unknown(): write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0 Piecpadsmit minuushu laikaa tehniskais supports visu itkaa saved kaartiibaa un stuurgalviigi ignoree manus jautaajumus par to, kaapeec tas notiek tik biezhi! Vai kaada gaishaaka galva vareetu man paliidzeet izprast lietas buutiibu?
  3. Pie lietotaaja autorizaacijas dati tiek saglabaati cookijos un naakamreiz, kad lietotaajs atver saitu nav nepiecieshams veelreiz autorizeeties... sesijas mainiigie tiek atjaunoti un viss ir chiki, briki. Probleema rodas tajaa briidii, ja, piemeeram, pirmo reizi lietotaajs ielogojas saitaa http://www.saits.com , bet naakamo reizi apmeklee to kaa http://saits.com (bez WWW)... vaardu sakot triks ar "remember me" nenostraadaa. Kaads vareetu buut risinaajums?
  4. Vai Google bots "redz" sesijas un to mainiigos, kad indeksee lapu?
  5. Bubu, paskaidro luudzu tuvaak, mazbiku neiebraucu: "Nav vērts piemēslot sesiju ar 50-100 posta datiem. Vienkāršāk md5($_POST['teksta_lauks']) un miers."
  6. Tamriel

    PHP Cashe

    Pareizi, izmantoju keshu tikai lapas smagaakajam fragmentam. Preciizi nezinu cik failu, jo mans ftp klients raada tikai pirmaas 2000, bet peedeejo reizi, kad dzeesu keshu, bij 30000. Risinaajums shij lietai vareetu buut kesha sadaliijums pa vairaakam mapeem, piemeeram, alfabeta seciiba. Tachu kaa jau mineeju, pagaidaam viss iet normaali un nekas nav jaapaarveido. Tik gribeeju zinaat, kuraa briidii jaasaak satraukties:)
  7. Tamriel

    PHP Cashe

    Chase direktorijaa izvedojas liels daudzums failu, manaa gadiijumaa apmeeram 30000 un pagaidaam viss straadaa normaali. Vai, piemeeram, vidusmeera serverim ir kaads failu daudzuma limits vienaa direktorijaa, pie kura vinjam nav probleemu aatri atrast vajadziigo failu?
  8. Varbuut pameegini shitaa... ieliec headerii: <base href="http://www.saits.lv/dira/index.php">
  9. Galu galaa shitas kods lieti nodereeja ciinjaa ar PHPSESSID. ini_set("url_rewriter.tags",""); p.s Google gan mani kaartiigi izdupseeja par shito shtelli ar nesmukajiem urliem!
  10. Paldies Robi, uz localhosta shitas triks nostraadaaja. Diemzheel reaali lapai neko pamainiit nevareeshu, jo nav man pieejas php.ini failam :(
  11. No paarluka puses kuukiji ir atljauti. Skriptaa kuukijus neizmantoju, vienkaarshi session_start() un viss. Ja lietotaajs aizver paarluuku un veelreiz ienaak titullapaa, no kuras sesija veel netiek palaista, tad vienalga linkiem galaa tie samesti sesijas ID. p.s gatavu foruma skriptu izmantoju pirmstam, tagad uztaisiiju savu, tachu kautkas ar taam sesijaam neiet, daudzi lietotaaji suudzas, ka nevar normaali ielogoties, citiem viss ir ok. Pilniigs piiiii!
  12. Uztaisiiju saitaa forumu, izmantojot sesijas. Tagad visos saita linkos ikpabriidim paraadaas shitas garais penteris - lapa.php?PHPSESSID=c36855e0d1329d3f687eb4e002da8d06 Kaa var uztaisiit taa, lai sesijas id neparaadaas urlos? Un veel ar IE vairaakas reizes peec kaartas paarlaadeejot lapu, gadaas, ka lapa peekshni neielaadeejas, paliek balta lapa un arii ar BACK vai F5 pogu atpakalj vairs netiek. Varbuut tas arii kautkaa saitiits ar sesijaam?
×
×
  • Create New...