Jump to content
php.lv forumi

edmunds_medvedevs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

edmunds_medvedevs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Jā, mums ir viens projekts, kurš saņem datus no sensoriem, kuri atrodas LoRA tīklā, kuru Lattelecom ir izveidojis dažādās pilsētās Latvijā. Šobrīd procesā arī ir OPC protokola pievienošana, lai varētu ar citiem sensoriem mijiedarboties.
  2. Meklējam backend programmētāju, kuram būtu interese prototipēt idejas jauniem un esošiem projektiem. Ja tev patīk hakatona gaisotne, kurā risinājumus plāno komandā un strādā orientēti uz mērķi nevis procesu. Tad piesakies uz iepazīšanos interviju un pastāstīšu vairāk par iekšējo kultūru un projektiem ar kuriem būs iespēja strādāt. http://www.likeit.lv/job/sia-lattelecom/php-programmetajs/7479/
  3. Meklēju savā komandā papildus reactJS programmētāju dažādu sistēmu izstrādei jauno biznesu vajadzību prototipēšanai. Iespēja strādāt dažādos virzienos kā Internet Of things, TET vai citos. Pieteikumu var sūtīt uz [email protected] ar norādi "React programmētājs".
  4. Piedāvājums vēl ar vien aktuāls, jo meklējam vairākus cilvēkus.
  5. Vairāk par uzņēmumu var atrast šeit: http://mogofinance.com/. Īsi par biznesu: mēs nodarbojamies ar finanšu un atgriezeniskā līzingu izsniegšanu. Mēs šobrīd meklējam programmētājus lai paplašinātu savu kolektīvu līdz ar strauju ekspansiju citās valstīs (kopā gada laikā būsim jau 12 valstīs). Mēs meklējam ģimenes locekli, kurš būtu gatavs pievienoties mūsu PHP komandai un: Augt kopā ar mums un mācīties Pārvarēt jebkādas grūtības ko dzīve un bizness nes mums mūsu risinājumos un biznesa vajadzībās ar izdomu, tehnoloģijām un pieredzi Izstrādāt komplicētus un nestandarta risinājumus sakot ar kredītu datu bāžu integrācijām un turpinot ar crawleru izstrādi un miljons citu biznesam vajadzīgu risinājumu vienā lielā, pārdomātā, gudrā, automātiskā un komplicētā finanšu platformā Padziļināti apgūst finanšu jomu no tehnoloģiskā, tehniskā un biznesa puses Papildināt komandu ar savām zināšanām, pieredzi un attieksmi Ļoti labi pelnīt ar nepārtrauktu iespēju augt finansiālā ziņā un gūt ilgtermiņa Fin. motivāciju Komunicēt un dalīties ar pieredzi ar dažādu valsts pārstāvjiem un pilnveidot savu pieredzi strādājot starptautiskajā uzņēmumā Strādāt start-up viedīgajā dinamiskajā vidē Strādāt pārsvarā ar backend (90%) un frontend (10%) Ar kādām tehnoloģijām mēs strādājam: Zend2 framework Doctrine MySQL MSSQL SVN/GIT TDD Jquery un daudz citu tehnoloģiju, risinājumu un tehniku ko tradicionāli in netradicionāli pielietojam savā darbā Ar Kādiem biznesa procesiem mēs strādājam: Automātiskie maksājumi Automātiskie maksājuma uzdevumi Vairāk par 40 - 3. pušu integrācijām Crawleri un Parseri Pieteikumu apstrādes procesi Parādu piedziņas procesi Klientu un mašīnu u.c. elementu vērtēšanas procesi Grāmatvedības procesi Un vēl ļoti daudz interesantu lietu, no kurām sastāv mūsu platforma Kā mēs redzam Tevi: Tu būtu ieinteresēts Ilgtermiņā Tu būtu gatavs ieguldīt komandā un arī paņemt no komandas Tev ir vismaz 5 gadi pieredze programmēšanā Tev patīk komandas ģimenisku attiecību vīzijā Tev ir pieredze darbā ar apjomīgām (miljoni ierakstu) datubāzēm Šobrīd meklējam vairākus Lead php programmētājus, kuri mācētu strādāt ar datubāzēm kuru apjoms ir vairāki gb datu dienā un šādu cilvēku nav daudz, par ko uzņēmums ir gatavs atbilstoši maksāt gan atalgojumu, gan bonusus par deadline izpildi termiņos to arī apzinamies ka šādi programmētāji prasīs virs vidējā attalgojuma tirgū. Ja tev ir jautājumi par detaļām un vēlies dziļāk izprast piedāvājumu es labprāt ar Tevi satiktos, lai pārrunātu visus interesējošos jautājumu [email protected]
  6. @foxsk8 outsource šobrid netiek meklēts. Mēs meklējam inhouse cilvēku, lai gan nav nav skaidrs, kapēc šeit iekopēta Jāņa atbilde no Picanovas, jo viņš nemeklē personālu Latvijas birojam un viņam tas nav jādara.
  7. Kā piefiksējāt, front-end netiek meklēts ļoti skilots cilvēks, līdz ar to custom JS risinājumi, angular JS un tamlīdzigas lietas netiek prasītas no šī speciālista.
  8. Picanova GmbH ir viens no pasaules vadošajiem foto drukas uzņēmumiem; galvenie produkti ir foto druka uz kanvas, akrila un alumīnija, fotogrāmatas, fotokalendāri un fototapetes. Mums ir aptuveni 30 interneta veikali gandrīz 20 pasaules valstīs (piemēram, picanova.com, bestcanvas.com, meinfoto.de) un struktūrvienības Vācijā, ASV, Ķīnā un Latvijā. Darba pienākumi:Veikt kvalitātes un funkcionālo testēšanu atbilstoši testa piemēriem; Veikt ātrdarbības, drošības, vizuālo un citu nefunkcionālo testēšanu; Izstrādāt testēšanas scenārijus; Vismaz 1x dienā spēlēt novusu ar kolēģiem; Vismaz 1x mēnesī piedalīties kopīgos pasākumos ar kolēģiem braucot ar kartingu vai darot ko citu; Darba prasības:Vismaz 1 gada testēšanas pieredze, izpratne par to kas ir HTML/CSS un Javascript; Angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī; Automātisko testu rakstīšanas pieredze tiks uzskatīta par priekšrocību; Uzņēmums piedāvā:Darba vietu starptautiskā uzņēmumā, kurā darbinieki strādā modernā vidē ar jaunākajām tehnoloģijām un inovatīviem risinājumiem ar skatu uz vecrīgas jumtiem; Apmaksātu veselības apdrošināšanu; Draudzīgu kolektīvu un iespēju piedalīties dažādos uzņēmuma rīkotos pasākumos; Augļus virtuvē; Atpūtas telpu ar novusu un galda tenisa galdu un citas izklaides; Iespēju piedalīties projektos ar inovatīvām tehnoloģijām piemēram 3D tehnoloģijām; Citus labumus, par kuriem labprāt pastāstīsim intervijā; Attalgojums 1000-1500 EUR; Lai pieteiktos, CV un motivācijas vēstuli lūdzam sūtīt uz e-pastu [email protected] ar norādi “Web testētājs/-a". N.B. sazināsimies tikai ar kandidātiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai atlases kārtai. Konfidencialitāti garantējam!
  9. Picanova GmbH ir viens no pasaules vadošajiem foto drukas uzņēmumiem; galvenie produkti ir foto druka uz kanvas, akrila un alumīnija, fotogrāmatas, fotokalendāri un fototapetes. Mums ir aptuveni 30 interneta veikali gandrīz 20 pasaules valstīs (piemēram, picanova.com, bestcanvas.com, meinfoto.de) un struktūrvienības Vācijā, ASV, Ķīnā un Latvijā. Darba pienākumi:​Izstrādāt templeitus uz boostrap bāzes vai griezt dizainus iekšējiem projektiem; Uzturēt pašizstrādātus produktus; Sadarboties ar outsource uzņēmumiem, ja notiek apjomīgu projektu izstrāde. Darba prasības:Vismaz 1 gadu front-end programmēšanas pieredze, labas zināšanas ar HTML5/CSS3/jQuery; Angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī; Pēc iespējas plašāka pieredze darbā ar templeitiem Java (JSF/Spring), PHP laravel un wordpress; Uzņēmums piedāvā:Darba vietu starptautiskā uzņēmumā, kurā darbinieki strādā modernā vidē ar jaunākajām tehnoloģijām un inovatīviem risinājumiem ar skatu uz vecrīgas jumtiem; Apmaksātu veselības apdrošināšanu; Draudzīgu kolektīvu un iespēju piedalīties dažādos uzņēmuma rīkotos pasākumos; Augļus virtuvē; Atpūtas telpu ar novusu un galda tenisa galdu un citas izklaides; Iespēju piedalīties projektos ar inovatīvām tehnoloģijām piemēram 3D tehnoloģijām; Citus labumus, par kuriem labprāt pastāstīsim intervijā; Attalgojums robežās no 700-1300 EUR; Lai pieteiktos, CV un motivācijas vēstuli lūdzam sūtīt uz e-pastu [email protected] ar norādi “Front-end Programmētājs/-a". N.B. sazināsimies tikai ar kandidātiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai atlases kārtai. Konfidencialitāti garantējam!
  10. Cube ir diezgan stabils uzņēmums, kā nekā 10 gadus vēl nesen nosvinēja, tas ar ko jārēkinās, ka uzņēmumā gandrīz katrs ir personības, tas kādam var patik, kādam traucēt, bet nu garlaicīgi nebūs.
  11. Parasti ir vienošanās ar klientu par fiksētu summu par atrasto darbinieku, kā arī laika posmu kurā, tas ir jāizdara, ja neatrod, tad naudu nesaņem, kaut vai laiks iztērēts. Cipari par cilvēku var būt no 3 līdz 4 ciparu skaitlim viss atkarīgs, cik sarežģita vakance ir un cik grūti atrast konkrēto speciālistu. Jo lielāks deficīts speciālistam vai ļoti specifiska profesija, jo dārgāk.
  12. Tev ir interesanta pieredze par Andri Bērziņu, ja godigi ne reizi ne ar ko tādu neesmu sastapies.
  13. Darba pienākumi: ​Izstrādāt templeitus uz boostrap bāzes vai griezt dizainus iekšējiem projektiem; Uzturēt pašizstrādātus produktus; Sadarboties ar outsource uzņēmumiem, ja notiek apjomīgu projektu izstrāde. Darba prasības: Vismaz 2 gadu front-end programmēšanas pieredze, labas zināšanas ar HTML5/jQuery; Angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī, Pieredze ar php laravel blade būtu priekšrocība, ja varētu templeitus likt projektā; Uzņēmums piedāvā: • Darba vietu starptautiskā uzņēmumā, kurā darbinieki strādā modernā vidē ar jaunākajām tehnoloģijām un inovatīviem risinājumiem ar skatu uz vecrīgas jumtiem; • Apmaksātu veselības apdrošināšanu; • Draudzīgu kolektīvu un iespēju piedalīties dažādos uzņēmuma rīkotos pasākumos; • Augļus virtuvē; • Atpūtas telpu ar novusu un galda tenisa galdu un citas izklaides; • Iespēju piedalīties projektos ar inovatīvām tehnoloģijām piemēram 3D; • Citus labumus, par kuriem labprāt pastāstīsim intervijā. Lai pieteiktos, CV un motivācijas vēstuli lūdzam sūtīt uz e-pastu: [email protected] norādi “Front-end Programmētājs/-a. N.B. sazināsimies tikai ar kandidātiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai atlases kārtai. Konfidencialitāti garantējam!
  14. Darba pienākumi: Izstrādāt API integrācijas uzņēmuma servisiem ar ārējiem pakalpojuma sniedzējiem; Izstrādāt uzņēmuma projektus savu produktu tirdzniecībai; Izstrādāt chrome extensions, ja nepieciešami kādi specifiski risinājumi; Uzturēt pašizstrādātus produktus; Sadarboties ar outsource uzņēmumiem, ja notiek apjomīgu projektu izstrāde. Darba prasības: • Vismaz 3 gadu php programmēšanas pieredze, labas zināšanas ar "Laravel 5*"; • Pieredze darbā ar MySQL un/ vai Postgres datu bāzēm; • Ļoti laba pieredze ar API servisu izstrādi un to integrāciju; • Angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī. Uzņēmums piedāvā: • Darba vietu starptautiskā uzņēmumā, kurā darbinieki strādā modernā vidē ar jaunākajām tehnoloģijām un inovatīviem risinājumiem ar skatu uz vecrīgas jumtiem; • Apmaksātu veselības apdrošināšanu; • Draudzīgu kolektīvu un iespēju piedalīties dažādos uzņēmuma rīkotos pasākumos; • Augļus virtuvē; • Atpūtas telpu ar novusu un galda tenisa galdu un citas izklaides; • Iespēju piedalīties projektos ar inovatīvām tehnoloģijām piemēram 3D; • Citus labumus, par kuriem labprāt pastāstīsim intervijā. Lai pieteiktos, CV un motivācijas vēstuli lūdzam sūtīt uz e-pastu: [email protected] norādi “PHP Programmētājs/-a. N.B. sazināsimies tikai ar kandidātiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai atlases kārtai. Konfidencialitāti garantējam!
  15. Visu būs jāraksta no 0, ar iepriekšējās lapas kodu nebūs darīšana.
×
×
  • Create New...