Andzinss Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 Man ir luugums ar izpalidzeeshanu... Patiesiibaa jau vispirms mani interesee vienkaarshi atbilde, vai ir iespeejams no Excel dokumenta savaakt datus un tos salikt webaa caur PHP?? Un ja ir, tad kaa? Vai kaadas buutu taas atsleegas funkcijas? Jau ieprieksh tencinu!:) Andzinss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 (edited) Domāju, ka ceļš ir šāds: Izeksportēt datus CSV formātā. Tad ar failusistēmas funkcijām jāatver šis fails. Ar explode jāielasa masīvā. Tālāk ar masīvu dara, ko nu vajag... P.S. Cik zinu - no xls pa taisno nevar. Edited March 10, 2004 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 vieglaak buutu ielikt datus ieksh txt vai mysql datu baazes un tad nolasi datus un uzgjeneree .xls shite http://www.stargeek.com/php_scripts.php?script=2 ir laba info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 mans zina, ka Excels pats par sevi arī labi saprot csv. lūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts