Peechuks Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) sveiki visiem! Pirmkārt gribu tiekt, ka esmu iesācējs php Otrkārt man vajadzētu dabūt, jeb pareizāk palaist netā nokačātu grāmatu bibliotēku. saucās tā l-a-s._1.1.0 It kā citas uz php un MySQL bāzētas lapas esmu palaidis un viss strādā, bet ar šo ir probēmas- man netiek piedāvās ievadīt datubāzes paroli+ vēl visādas problēmas :( Varbūt kāds var ieteikt kādu citu,advancētāku, bibliotēku kurā iespējams uzglabāt aprakstus par savām grāmatām,žurnāliem. Der arī AJAX u.c valodās :) Ja nē tad lūdzams palīdziet ar šo te pašu Paldiesiņš :) Edited December 1, 2007 by Peechuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 It kā citas uz php un MySQL bāzētas lapas esmu palaidis un viss strādā, bet ar šo ir probēmas- man netiek piedāvās ievadīt datubāzes paroli+ vēl visādas problēmas :(Der arī AJAX u.c valodās :) Atvaino bet man skjiet ka tev nav nemazakas sajegas kas ir kas..... SQL (MySQL / MsSQl /PgSQL/ Oracle ) ir DB serveri Un parole nepieciesama lai vinjiem pieslegtos un varetu stradaat (autorizacija) Pie pareizas konfiguracijas tiek prasita VIENMER (prasita parole/username)... PHP --> programesanas valoda --> ar pasam DB nav nekadas saistibas JavaScript --> valoda (nosaciti) .... Izpildas klienta pusee AJAX --> tehnalogija nevis valoda..... --> tehnalogija kas paredzeta datu apmainjai serveris <-> klients .... (rupji runajot tas pats JavaScript vien ir ....) ---------------- Ja velies veidot bibliotekas skriptu(programu), tad ir 2 varianti 1. Mekle gogle 2. raksti pats... ---------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peechuks Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 Es taču teicu, kaesmu iesācējs,līdz ar totavs ieteiktais variants nr.2atkrīt uzreiz. Un man izdevās kaut ko atrast, tikaigalīgi navnekādu iespēju:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Style Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 1. Iemaacies pareizraxtiibu. 2. Shie resursi tev noderees: Hotscripts Resourceindex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts