waplet Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 andrisp bet es neko nesaprotu man kaukkaads name jaapieraksta un tad tos values visur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Tev 9 rindiņa notiek pārbaude vai eksistēm $name mainīgais. Bet lieta tāda, ka viņs nekad neeksistēs, jo formā tāda nav. Varbūt tās pārbaudes vietā ieliec kaut ko šim līdzīgu: if (count($_POST) > 0) { ... Es parasti kaut kā tā daru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 tam būtu jāizskatās šadi? paste.php.lv lūdzu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 A tu pamēģini. PS. Šitādiem palagiem izmanto paste.php.lv (kā jau tu sākumā to darīji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 hmm paldies andris bet problema tada kad ievadu Krievu nosaukumu vinsjh paarveers jautaajumu ziimees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Varbūt nepietiks, bet pamēģini uzreiz aiz šīs rindiņas: $data = mysql_connect($base_name, $base_user, $base_pass); ielikt mysql_query('SET NAMES cp1251'); (Vai arī windows1251, īsti nezinu kā viņs saucās iekš mysql). PS. Iesaku vispār izmantot UTF-8. PS. Tev jautājumuzīmes rādās pašā DB, vai arī tikai, kad ar kādu citu skriptu nosūti tos tekstus pārlūkam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 (edited) ne man tas jautajumu ziimiites raadaas tajaa speelee veikalaak! lab pameeģināsu! liels paldies man viss stradā :) :* Edited August 22, 2007 by waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts