andrisp Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Varbūt maldos, bet spriežot pēc šī foruma, meklē <div> elementu ar id="submenu". Tur arī liec. Kā tieši likt - paskaties šim forumam sourcē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 daudzmaz izdevaas, bet man vinji ir shaadi , bet vajag lai vinji ir viens otram blakaam kaa sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Nu tad tev moška tam IPD stilam nav sadefinēts CSS priekš div#submenu. Paskaties kā šim pašam forumam ira un nošpiko. Pēc tam pietvīko izskatu cik vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 kai lai zin kuraa vietaa tieshi raxtiit tur tak milziig daudz to texta rindinju... Nu es tak uzrakstiju (lai gan izskatās ka kaut kā pats atradi) .. IPB templāte ir sadalītia pa dažādām daļām, kuras var atrast caur editoru - tevis interesējošā bija 'global_board_header' Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 Izdevās, liels paldies par palīdzību. Negribu ķepāt forumu un taisīt jaunu topicu tāpēc uzraxtīšu šeit pat. Esmu redzeejis daudzaas maajaslapaas, ka ir taa, piemeeram, headeraa ir maajas lapas logo un sadaljas, piemeeram, forums, blogi, arhivs un uzspiezhot uz kaadas no sadaljaam atveras ,piemeeram, blogs. Headers paliek tas pats... Ceru ka domu saprataat, vislaik cita sadalja, bet augshaa headers vislaik tas pats... Tas buutu diezgan sarezhgjiiti izdaraams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts