eregi Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Tā, man ir komentu skriptiņš, viss iet labi, bet ir viena figņa, ko man vajag.. Man webā ir integrēts IPB logins, so komentus es ļauju pievienot tikkai kuriem ir sessija, kuri ir autorizējušies. Pievienojot datubāzē komentāru es apstrādāju post datus un izvelku no kookija lietotāja ID, kurš arī tiek iedrukāts iekš Komentāru tabulas, kuras struktūra piem ir šāda - | ID | NID | LID | TXT | zem LID ir lietotāja id.. Tālāk seko info izvilkšana, visu perfekti var izvilkt izņemot LID, jo man NAV jēga vilkt ārā vnk usera ID, vajadzētu dot kādu ideju par to, kā pie izvadīšanas man pārslēgt db un Izvilkt no foruma tabulas Niku Where id = LID ... Ceru uz kādām idejām. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Datubāzi jau tu izmanto vienu ja ? SELECT k.*, u.nick FROM koment_tabula k LEFT JOIN users u ON ( k.lid = u.id ) WHERE k.id = 123 google:sql joins Edited June 27, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Nē divas datubāzes ( forum un web) tādēļ domāju, vai tas maz ir iespējams. javien to mainīgo kkā nepieturēt.. Edited June 27, 2007 by eregi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Neesmu pārliecināts, bet šādi nevar ? SELECT k.*, u.nick FROM web.koment_tabula k LEFT JOIN forum.users u ON ( k.lid = u.id ) WHERE k.id = 123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Paskaidro lūdzu šo vietu k.*, u.nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Izselektēju pilnīgi visus (*) laukus no komentu tabulas (k), un vienu lauku (nick) no foruma tabulas users (u). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 (edited) kaut ko ĻOTI nesakarīgu saveidoju :/ $haaa = mysql_query(" SELECT k.*, u.name FROM System.N_koments k LEFT JOIN forum.ibf_members u ON ( k.id = ".$row['Uid']." ) WHERE k.id = ".$row['Uid'].""); echo $haaa; N_koments | Id | Nid | Uid | TXT | ibf.members | Id | name Edited June 27, 2007 by eregi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts