iall Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Hello!:) Man ir jaunumu lapa ,viss strādā skaisti ,bet tikai ir viena problēma!Kad pievienoju rakstu viss parādās kā tam vajadzētu parādīties manā mājas lapā ar visām krāsām visu ,bet kad es uzspiežu "lasīt rakstu" ,raksts atveras uz balta fona bez jebkāda css! Kā es varētu izdarīt tā ,lai pēc raksta pievienošanas viņu var atvērt manā mājas lapā ,nuuuu ieintegrēt apmēram!Lai paliek viss css un krāsas un bildes!? Lielum lielais paldies par jebkādu palīdzību :)* Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Kā tev tiek piejūgts CSS ? inline (style atribūts), inline block (<style></style>) vai caur ārēju CSS failu ? Ja tu izmanto ātsevišķu CSS failu, tad esi pārliecināts, kas tas tiek iekļauts dokumentā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Kad pievienoju jaunumus izskatās šādi - Spied šeit ,bet kad uzspiežu uz jaunuma rakstu izskatās šādi - Spied šeit Pilnīgi viss pazūd ,bet paliek tikai raksts! Edited June 3, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 parādi html kodā, kur tev css... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Man mājas lapai ir savs css fails ,bet tm zinu skriptam nav nekas ,viņš "pielāgojas" manai mājas lapai!Kad uzspiež uz tām ziņām tad viņas atveras taja pašā logā ,tikai bez menu un citiem pribambasiem! :D Edited June 3, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 tad paliekam pie tā, ka viss ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Varbūt šajā skriptā kas jāmaina - Spied te Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Protams - jāpieliek klāt HTML kods un CSS formatējums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Padod man mājienu un tālāk pats visu izdarīšu! :) Kāds varētu būt php kods lai atveras tajā pašā lapā!? Edited June 3, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Kas tev īsti nav skaidrs ? Kā ievietot CSS iekš HTML ? Tāpat kā tu savai pirmajai lapa to darīji. Un vispār: http://www.google.lv/search?hl=lv&q=cs...ginner+tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Es nesaprotu tikai vienu lietu ,kapēc uzreiz ir jākliedz? :/ To varēja pastāstīt arī mierīgākā ceļā!! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Neviens jau nekliedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Laikam sāku palikt pārāk uzbāzīgs ,jāiztaisno būs savas līkās rokas :D Sorr par dubult-postu :) :D Edited June 3, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmitriy Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 kr4, problema tev ir ka index lapa tev ir headers un footer, par kuru tu pavisam aizmirsi citas lapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankulito Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 kaa var lasot tekstu, domat, ka users kliedz? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts