overmind Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Tātad man jau ir lapa (MuOnline servera) kura izmanto MSSQL datubāzi. Izdomāju pielikt klāt jaunumus, komentārus un citas fīčas. Tātad tagad es nezinu, kas būtu labāk - lietot to pašu MSSQL vai MySQL, jo MSSQL stāv uz cita PC. Vai tas lieki nenogruzītu lapu un/vai serveri ja katru reizi ka kāds tajā lapā ieiet jākonekto remote MSSQL, nevis roota MySQL? Kā būtu labāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Atkarībā jau no tā, kur tas cits PC ir. Ja lokālajā tīklā, tad jau liekas, ka bez problēmām. Mazāk problēmu būs arī rakstot kodu, jo nebūs ap divām datubāzēm jāņemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Atkarībā jau no tā, kur tas cits PC ir. Ja lokālajā tīklā, tad jau liekas, ka bez problēmām. Mazāk problēmu būs arī rakstot kodu, jo nebūs ap divām datubāzēm jāņemas. Nē, nav lokālajā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nu, ja tev tur plānojas palielāka noslodze, tad laikam jau ieteiktu, tad glabāt turpat lokālajā MySQL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Oke, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts