ViszinisA Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ello ir uz PhotoShop efekts Stroke (textam, vai layerim nezinu īsti) bez ar tādu efektu var dabūt ar css? :) es vnk negribu likt bildes...kā linkus -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Nevar ar css. Bet ja gribi, lai mobilie lietotāji (ne tikai) (bez bildēm un css) arī redzētu menu, tad dari kaut kā šādi: ul#nav li a { display: block; width: 100px; // Bildes platums height: 20px; // Bildes augstums background-image: url('bilde.jpg'); text-indent: -9999px; } <ul id="nav"> <li><a href="http://www.example.org">Link</a></li> </ul> Bet, protams, patestē uz dažādiem browseriem un pielāgo kā vajag. Edited April 26, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 No gūgles http://webkit.org/blog/?p=85 nespēju ierubīt, kas tas ir. tipa plugins kaut kāds? Es vispār negribu bildes, jo tad ja parādīsies jauns links, man būs bilde jāuztaisa! << stulbums :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 pameginu kaut ko datu mosh ar GD piedabut. Tad bus skripts, kas automatiksi uztaisa pugas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 CSS stroke atbalsta tikai Safari (Webkit dzinējs) pārlūks. Pie jaunas sadaļas pievienošanas vari ar PHP ģenerēt pogu. Varbūt var arī kaut kā vienkāršāk, bet vispirms sagatavo visam alfabētām mazas bildītes ar burtiem. Un tad pie jaunas sadaļas pievienošanas sastiķē vajadzīgajā secībā un pieseivo uz diska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 jauki :) liels čakars, lai uztaisītu piecus linkus ar iespēju dinamiski nomainīt bez manas klātbūtnes tas ar bildītēm laikam derēs, bet tik un tā linki būs bildes -_- gan jau piecietīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts