ReDeX Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 <_< Gribu zinaat kur vardabut gatavu viesu graamatu ja pats negribu raxtiit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 nu ja negribi tad kā mēs Tev varam palīdzēt ir tacu tads serveris hotscripts.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 <_< Gribu zinaat kur vardabut gatavu viesu graamatu ja pats negribu raxtiit??? Nu ja negrib rakstiit, tad visdriizaak arii negrib viesu graamatu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryRat Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 ja pats negribu raxtiit???ja pats negribi rakstīt tad te nav ko darītMode change "+b ReDeX" by CryRat huh... kpēc es neesu admins ? :D a ja nopietni ta gribēju lūgt kādu adminu uztaisīt lipīgu topiku ar visiem šitiem saitiem kur var dabūt skriptus... a to ik pa laikam kāds paprasa līdzīgu jautājumu "kā dabūt gatavu ja negribu kodēt?" nu bet tas tā... laikam nav man ko darīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aics Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Kipa ir My Webpage ^_^ ^_^ ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aics Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 iecheko shito www.guestbooks.lv un tas viss izskataas shaadi :ph34r: http://guestbooks.lv/book.php?lang=lat&book=forums ]forums[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 es nezinu kas tas taads www.guestbooks.lv ir,bet nezinu kam tas vajadziigs... ps pasham savu guestbook uztaisiit ir daudz labaak nekaa njemt no kaut kurienes: 1) gandariijums(lai arii cik liels 2) iemanjas 3) saprassana kas tajaa kodaa un kaapeec. tapeec labaak pameeginaat pasham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts