ervains Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Es lietojo PHP-Fusion jo neko iipashi nesajedzu no PHP.. ka avr uzstaisiit wienkārsu lapu klāt? kjip ervains.sytes.net tas nav spams man tur ir daudz sadaļu kas nāca kopā arPHP-Fusion.... bet gribu uzstaisiit wienk. lapu klaat.. cerams saprattat Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Tavs jautājums ir tik vispārīgs, ka atbildēšu tikpat vispārīgi: 1) Izveido failu tava_lapa.php, 2) Sāc rakstīt tur savu lapas kodu. Bet ja nopietni - sāc apgūt php pamatus, tad varbūt arī iemācīsies uztaisīt savu php skriptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ervains Posted November 14, 2006 Author Report Share Posted November 14, 2006 gribeet jau es to gribetubet nezinu kur un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Ko tu nezini ? Kā izveidot jaunu failu ? Vai kur mācīties ? Ja proti angļu valoda, tad skaties php manuālī pirmās sadaļas vai arī jebkuru citu php tutoriāli (piem., tizag.com vai w3schools.com). Edited November 14, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts