Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

vobshem jautaajums i taads:

nevaru dabuut php forumaa normaalu latvieshu valodu - preciizaak - paartulkoju phpBB2 uz lv, tik saakas probleemas ar to, ka nevaru piemekleet norm encoding, jo, buutiibaa, nezinu kaac tas i lv

vobshem - uzliku iso-8859-13, uzraada ka tas i igaunju... un ir probleemas ar bildeem....

man vajadzeetu Baltic (Windows).. ja manuaali skatoties to uzliek, viss liekas kaartiibaa, tapee - please - paliidziet!!!!

Posted (edited)

Nu beidz, es arii veel pirms nepilna gada izmisiigi meegjinaaju paarliecinaat cilveekus, ka vieniigais veids, kaa noraadiit, kaadaa valodaa ir lapa, ir browserii nomainiit encodingu... :)

Visi maacaamies :) :blink:

P.S. parasti meegjinu paarliecinaat cilveekus par to, ka kaut kas nav iespeejams, lai arii cik stulbi veelaak tas neliktos, taapeec, ka ir nu baigais slinkums mekleet :) reizeem ir tik liels slinkums, ka katrs peles klikskjis ir shausmoniigaa mociiba, kur nu veel uzspiediens uz kaada klaviatuuras taustinja :)

Edited by des
Posted

Es gan iztulkoju uz latviešu un pārkonvertēju latviešu un krievu tulkojumus uz UTF-8, tagad man phpBB ir "internacionāls" un saprot arī ķīniešu ķēburus ielikt datu bāzē (mysql 4.1)

Posted

Tikai nezkaapeec bieezhi ir naacies redzeet, ka UTF-8 lapas ar latvieshu specburtiem svaigaa browzerii nu nefigaa normaali nelasaas - tur ir extreemi skaisti kjerburiishi :)

• Create New...