GS_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Uztaisiju skriptu kas no datu bazes velk ara visus ierakstus Skripts seit http://paste.php.lv/4551 Viss itka stradatu ja vins man pilniga randoma neizlaistu rindas, pievienoju 6 jaunas rindas vins man parada tikai 3, pievienoju 15 parada 6 utt. Sakuma domaju ka kautkas nav kartiba ar "rindu pievienosanas skriptu" tip nepatik kautkas, pievienoju 10 vienadas rindas vins man paradija tikai 4. Paskatos datu baze jaa visas 10 pievienotas... Kas varetu but par vainu ? Paslaik nav ne mazakas nojausmas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 (edited) ... while(list($ID,$realname,$ext) = mysql_fetch_array($result)) { $rs = mysql_fetch_array($result); ... Kā tas ir domāts ? (13., 14. rindiņa) Ja nemaldos, tad šāds kods, tev izdrukās tikai katro otro rindiņu. Edited October 11, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_ Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 Jaa mani jau apgaisomoja. special thanks goes to Guest :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts