AntiXakep Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 Gribeju zinat ka piemeram va irzdarit ta! Man ir tabula news kur ir ID un tabula coments kur ir COMENTS_ID un mana problema ir shada: es gribetu ta izdarit kad no datu bazes nolasas raksts vai news tad ari paradi cik ir komentaru! jabut kaut kas shitam lidzigs SELECT from coments where $id=coments_id ! Ai nu ma shita vieta ta nobesija nevaru nekadigi izdomat! ja nu kads labs atrodas tad nu iepostejie coda izgriezumu! Neblaujiet ka es esmu lameris vienkarshi tiko saku uz Mysql ! Un man besi ja saka pamekle google.lv ! Jo es tur itin biezi mekleju par php un velku pilnos saitus ar php rakstiem! :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 ja tev vajag komentaaru skaitu tad shitaa SELECT COUNT(*) FROM coments where coments_id=$id kur coments_id ir piesaistiits pie raksta id; un $id ir vajadziigaa raksta identifikators vispaar ieteiktu paskatiities manual.htm, kas naak kopaa ar MySQL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 Aatrdarbiibas noluukos labaak pie news tabulas ir pielikt veel vienu lauku kuraa tiek glabaats komentaaru skaits (attieciigi pie katra jauna komentaara ievietoshanas palielinaat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiXakep Posted December 13, 2003 Author Report Share Posted December 13, 2003 Thank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts