wudu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) man ir ~ shaads div's: text-align:justify; overflow:auto; height:490px; width:420px; man shajaa div'aa vajag salikt bildes, taa lai vinjas buutu izliidzinaatas (justify), bet ja paarsniedz div'a augstumu, tad var scrolleet uz leju/augshu. bildes es izvadu vienaa rindaa: bilde1 bilde2 ... uz ff raadaas taa kaa man vajadzeetu, uz operas viss vienaa rindaa (lai gan taa arii jaabuut), uz ie gandriiz taa kaa uz ff, bet nav izliidzinaatas peec malaam (itkaa buutu text-align:left uzlikts). probleema ir taada, ka bilzhu platumi nav vienaadi - vienaa rindaa var satilpt 5, bet otraa 8 utt. kaa sho probleemu vareetu atrisinaat. obligaati jaabuut izliidzinaatam un ja paarsniedz diva augstumu tad jaavar scroleet. Edited June 23, 2006 by wudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 kaut kas cits trauce - ieliec tukšā failā to divu ar bildēm - man rāda izlīdzinātas malas arī uz operas un ff Link to comment Share on other sites More sharing options...
wudu Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 baac, atradu. aiz bildes liku , kad ieliku ' ' viss aizgaaja uz visiem 3 paarluukiem =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts