zirgs Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 krch lieta tad vai kads man nevaretu dot kadu majienu vai kko tamlidzigu kaa lai es pienjemsim ==> index.php lapaa ir forma pec kuras submiteshanas apaksha paraadaaas piemeram "Darīts!E-pasts aizsutits!" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 if (isset($_POST)) { echo "aizsutits "; } form action='' method=POST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 (edited) Ja vēlies ar PHP pārbaudīt vai tik tiešām ir e-pasts aizsūtīts, tad <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" ... > un zem formas parādi to ka e-pasts aizsūtīts. Vēl variants ir AJAX. Edited June 21, 2006 by MakaTaNaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirgs Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?> laikam shis ir ko man vajag, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts