ViszinisA Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) atradu kaa izdabuut veertiibu no excel faila... ieksh lv.php.net piemeeriem shaads saakums $excel_app = new COM("Excel.application") or Die ("Did not connect"); print "Application name: {$excel_app->Application->value}\n"; print "Loaded version: {$excel_app->Application->version}\n"; $Workbook = $excel_app->Workbooks->Open("$filename") or Die("Did not open $filename $Workbook"); $Worksheet = $Workbook->Worksheets($sheet1); $Worksheet->activate; $excel_cell = $Worksheet->Range("C4"); $excel_cell->activate; $excel_result = $excel_cell->value; print "$excel_result\n"; bet tur nekas nebija teikts par to kaa mekleet veertiibas utt man dereetu SEARCH tikai nezinu kaa tas rakstaas tur kur ir mana web lapa tur nava MySQL man ir EXCEL dokuments ar 1100 rindinjaam dzimshanas dienu saraksts gribu uzrakstiit lai katru dienu tiek izvadiiti jubilaari Q1: kursh zin kaut ko par to COM?? Q2: kursh zin kaa mekleet? ... talaak atradu kaudzi ar funkcijaam un VAR'iem. nekas netika teikts vai kaads nezin kaa var mekleet? Edited May 24, 2006 by ViszinisA Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 laikam jānolasa viss kas tur ir, ieliec masīvā/db un tad meklē pa masīvu/tmp tabulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts