Sliipeetais Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 Izpeetiiju CSS. mazliet apguvu to. tagad esmu speejiigs mainiit burtinju izskatu, likt kraasainus raamiishus u.t.t. tachu kad jaakjeras klaat iistajai lietai - pilniigs dizains ar CSS, tad rokas man nolaizjas. Ar pilniigu dizainu, kursh veidots (sakaartots) izmantojot CSS es saprotu luuk ko - html, xhtml kods atbild par lietaam, kas man buus vajadziigas piem. __________________ |manssuperlogo........| |_________________| ______ |poga_| virsraksts1 teksts1 virsraksts2 teksts2 tad kjersies klaat css un to visu skaartos apm. taa - _____________________________________________ |.............................................................................| |...................................__________________...........| |...................................|manssuperlogo........|..........| |...................................|_________________|..........| |.............................................................................| |..virsraksts1..|poga_|..............................................| |..teksts...................................................................| |..............................................................................| |..u.t.t......................................................................| |..............................................................................| |..............................................................................| |_____________________________________________| |_kautkaadaitkaatabulaarbildifonaa_________________| ceru, ka ideju saprataat - nekaadas html tabulas, visu sakaarto CSS. Un tieshi tas ir tas, kas manai galvai liek saapeet... kaa iztikt bez taam sasodiitajaam n-tajaam tabulaam un paveikt to visu ar CSS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 ja pareizi domaaju tad tu domaa par div leijeriem iesaakuma paluuri sheit http://www.42901.lv/ieraksti/css/saturs_pa_vidu un tad skaties vienalga kaadaa css manuaalii ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzhonijs Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Ir diezgan labs raksts par to kaa veidot dizainu izmatojot CSS - CSS based design Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliipeetais Posted November 15, 2003 Author Report Share Posted November 15, 2003 Paldies par linku! Atradu daudz ko noderiigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts