artis Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Uz FF pārvērš par "�"" , bet uz ie par "Ģ " paša rte kods reku: http://paste.php.lv/3228 Kad uzraksta un saglabā tad viss OK, problēma rodas tad, kad ver vaļā to tekstu rediģēšanai !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 diemžēl nepētīšu. iedod konkrētāku koda gabalu tai vietā, kur kods nestrādā. visu lieko izgriez Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 enkodings tev lapā ir tāds kā scriptā norādīts - utf-8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artis Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 (edited) Jā, enkodings utf-8 - tai kodā es to variabli pats nomainīju uz utf-8, jo man pārējais kods ir utf-8 kodējumā, tur bija cits no sākuma. Konkrētu gabalu es nezinu, kura no tām funkcijām to lažu taisa, tapēc cerēju, ka te uzradīsies kāds javascript pārzinātājs. Nu, OK, sorry, izlaboju :) Edited January 30, 2006 by artis Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 nu tad jācer, ka te parādīsies kāds advancētāks un apņēmīgāks koda lasītājs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts