Kristabs Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Vai kaads gadiijumaa nezin kur var dabuut gatavus flash risinaajumus? Man shajaa gadiijumaa vajag pasaules karti ar visaam valstiim, naakamais - valsts ar lielaakajaam pilseetaam, liidziigi kaa http://www.radissonsas.com - Find Hotels. Pat vareetu teikt, ka tieshi taadu un shos visus datus, kuri ir ieklikshkjinaati jaapadod uz PHP bekendu, kur es taisu taalaak datu apstraadi. Ja kaads zin, kur var shaadu risinaajumi dabuut(nopirkt) jau gatavu, tad iedodiet, luudzu, saiti. Ja nekas taads jau gatavs nebuutu dabuujams un ir kaadam veelme taisiit, tad suutiet msg ar iespeejamo terminju un cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) Google Earth ups. ar php šito neapstrādāsi ;) Edited January 16, 2006 by php_Stopp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 man neder tas, ka vinsh tur ir. Man vajag sev taadu pashu, esmu gatavs maksaat par risinaajumi. Ja ir kaads drosminieks, kas var uznjemties par atbilstoshu cenu, tad luudzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Uzprasi www.flash.lv forumā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts