jonass Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 kaa suutiit mailu izmantojot php. kaadi faili mosh jakonfiguree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 viss atkariigs kaa ir nokonfigureets webserveris ;) lai no php suutiitu jaalieto f-cija mail() kura jau ir nezcik reizes shinii forumaa apspriesta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted September 17, 2003 Author Report Share Posted September 17, 2003 man ir Apache. kur jaaieraksta STMP serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little_Hacker Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 ja tev ir uz windas tad c:windowsphp.ini - tur meklee ftp ja uz linuxa tad iisti neatceros :) bet ja vajag varu apstiites ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 18, 2003 Report Share Posted September 18, 2003 Cits jautājums: vai tev maz IR tas SMTP serveris? Ja strādā uz lokālā datora (nav izejas uz netu), tad mail() vietā php ilgi gruzīsies un izmetīs kļūdu. Lai paskatītos, vai tavs mails skaisti nosūtīsies (īpaši, ja mēģināsi kādreiz sūtīt attachus), tef vajadzēs uzlikt savu mail-serverīti (MDaemon, ja pietiks prāta), vai vismaz maila pārtvērēju (Es lietoju Advanced Direct Remailer, kurš parāda oriģinālo maila sourci, kādu to jāveido iekš php vai telneta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted September 18, 2003 Author Report Share Posted September 18, 2003 nee man vajag noraadiit piem. apollo.lv stmp serveri lai var nosuutiit uz pasts@e-apollo.lv (tas tik piemeers) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 18, 2003 Report Share Posted September 18, 2003 Ja tev vajag nosūtīt "uz" apollo, smtp, un it īpaši apollo smtp tev nav jāraksta. Cita lieta, ja tu gribi uzrakstīt mailu, it kā "no" apollo. Būtībā tu raxti mail() parametros "kam","no","teksts","papildus parametri" - un tu vari sūtīt mailu uz _jebkuru_ adresi, it kā no _jebkuras_ adreses (esi dzirdējis par mail-bomberiem?), tikai tik un tā kaut kur parādīsies, ka tavs "no" būtībā ir nosūtīts caur kādu citu serverīti. Ja iedosi savu meilu, es tev aizsūtīšu meilu no :ph34r: bill.gates@microsoft.com, tikai redzēsi, ka tas būtība izgājis caur kādu 195.x.x.x. Ja atkal tev vajag rakstīt mailu _tieši_ no apollo (par kura prieku par tādu faktu neesmu pārliecināts), tad parasti noder accounts uz tā, un tad mazliet papingot kaut ko līdzīgu mail.apollo.lv. Man ping mail.pollo.lv uzrādīja smtp.apollo.lv [80.232.168.211]. Droši vien vispār saputroju navagam galvu :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts