Jump to content
php.lv forumi

Balsošana


keissfootball

Recommended Posts

Kāds man nevar pateikt kā es varu no inline frame ielikta faila poll.html (balsošana, lapas labajā apakšējā stūrī) izdarīt tā, lai pēc tam kad nobalso, balsošana ar variantiem paliek tajā pašā vietā un nemainās, bet rezultāti atveras teiksim lapas centrā???

 

P.S. Es nemāku php un esmu pilnīgs n00bs, bet lūūūūūūūūdzu palīdziet man kāds!!!

Link to comment
Share on other sites

Piedod man par sarkasmu, bet mums tagad būtu jāveido lfka.lv lapa?

Vai tad asociācija ir tik nabadzīga ja nevar piesaistīt kādu kaut cik html (jā tieši tā ŠIM JAUTĀJUMAM NAV NEKĀDA SAKARA AR PHP bet pure html) un php pamatus zinošu cilvēku? Jebšu naturāla haltūra..

 

Protams kas vēlas lai sniedz palīdzību bet man pēc teikuma "Eu es neko nesaprotu (un nemaz nemaz negribu mēģināt saprast?!) .. kas man tur" zūd jelkāds pamatojums (protams ja vien nedalies iegūtajā naudas resursā :D ) ..

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt es raxtīju, ka nesaprotu to, ko teica kavacky, nevis, ka pirmoreiz pie web lapu izstrādes darbojos, jā es php var teikt uz nulli zinu, bet vai tad palīdzēt nevar, tikai jāraksta kaut kas atkal par manām zināšanām, plzz varbūt kāds tomēr būs izpalīdzīgāks, pleaaaaaase help me!!! Šaubos roze, ka, ja es tev pajautāšu kaut ko par futbolu vai manu futbola klubu, tu sniegsi kaut maz jēdzīgu atbildi.

Edited by keissfootball
Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu tam principā nav nekāda sakara ar php un kā Kavacky atbildēja formai ir jānorāda targets (kas ir HTML) uz to freimu kurā gribi rādīt balsošanu vai arī ja formas POSTs notiek tajā pašā (i)freimā tad ar JS Onlod piemēram ir jarefresho citā freimā kāda rezultāta lapa. Ja tas ir divs (layers) tad rezultātunerefreshojot lapu var mainīt teiksim ar document.getElementById('divaid').innerHTML = 'kaut kaads saturs';

 

Šaubos roze, ka, ja es tev pajautāšu kaut ko par futbolu vai manu futbola klubu, tu sniegsi kaut maz jēdzīgu atbildi.

Ir starpība starp atbildes sniegšanu un nemitīgi brēkšanu ar jo īpaši gariem 'plzzzzz'. Un ja tev piemīt kaut cik maz loģikas es tak tev par php neko nejautāju.

 

P.s. ja nav lasīšanas iemaņu tad kodēt būs grūti.. tāpat ka nemākot staigāt par futbola spēlēšanu var aizmirst :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...