user20 Posted August 17, 2005 Author Report Share Posted August 17, 2005 kaads nevar man kaa mazam bebim iebakstiit un pateikt kur tieshi kluuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kaads nevar man kaa mazam bebim iebakstiit un pateikt kur tieshi kluuda? 21124[/snapback] Nu bet es jau tieshi to arii izdariiju. Nomaini: for x := 0 to AdvStringGrid1.Rows.Count - 1 do begin for y := 0 to AdvStringGrid1.Cols.Count - 1 do begin Pret: for x := 0 to AdvStringGrid1.RowCount - 1 do begin for y := 0 to AdvStringGrid1.ColCount - 1 do begin Link to comment Share on other sites More sharing options...
user20 Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 jaa tagad tieshaam straadaa, bet vinsh parnes visas rindas,bet man vajag tikai izveeleetaas, taas kuras izveelaas lietotaajs nevis visus datus? kaa to izdariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 jaa tagad tieshaam straadaa, bet vinsh parnes visas rindas,bet man vajag tikai izveeleetaas, taas kuras izveelaas lietotaajs nevis visus datus? kaa to izdariit? 21152[/snapback] Nuu, Tev veiglaak buutu atrast kaadu, kas vareetu Tavaa vietaa to riiku uztaisiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user20 Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 nee man vajag pasham, principaa ko man vajadzeeja es visu pats pietaisiiju,bet shis gaajiens nesanaak, ir cits variants! drag and drop re kur kods http://paste.php.lv/2348 tik taad probleema drago tikai kolonas, bet man vajag tikkai rindas Ko tajaa kodaa pamainiit, lai drago tikai rindas? Ieprieksh paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts