Jump to content
php.lv forumi

user20

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by user20

  1. user20

    delphi

    nee man vajag pasham, principaa ko man vajadzeeja es visu pats pietaisiiju,bet shis gaajiens nesanaak, ir cits variants! drag and drop re kur kods http://paste.php.lv/2348 tik taad probleema drago tikai kolonas, bet man vajag tikkai rindas Ko tajaa kodaa pamainiit, lai drago tikai rindas? Ieprieksh paldies!
  2. user20

    delphi

    jaa tagad tieshaam straadaa, bet vinsh parnes visas rindas,bet man vajag tikai izveeleetaas, taas kuras izveelaas lietotaajs nevis visus datus? kaa to izdariit?
  3. user20

    delphi

    kaads nevar man kaa mazam bebim iebakstiit un pateikt kur tieshi kluuda?
  4. user20

    delphi

    blin es kluudiijos te iistais kods http://paste.php.lv/2341 un kluudas ir Error] Unit1.pas(109): '[' expected but '.' found [Error] Unit1.pas(110): '[' expected but '.' found [Fatal Error] reader.dpr(5): Could not compile used unit 'Unit1.pas' tas ir pielikts komponents, tas ir tas pats standarta Stringgrid
  5. user20

    delphi

    palaizhot to programmu, izlec kluuda [Error] Unit1.pas(110): '[' expected but '.' found es nesaprotu kapeec?
  6. user20

    delphi

    man maz zinaashanu kaads vareetu preziizaak paraadiit? man source code http://paste.php.lv/2329
  7. user20

    delphi

    ir vel taada probleema ka tur milziigi daudz to cells(tuukstoshiem) bet katru defineet tas nav iiopashi labi, vai nav kaads cits veids kaa paarnest datus? Situaacija taada piemeeram lietotaajs izveelaas kaut kaadus datus atziimee tos, tad paarnes otraa tabulaa (StringGrid). Kaa to paveikt?
  8. user20

    delphi

    liels Jums paldies!!!!! :rolleyes:
  9. user20

    delphi

    ar pogas paliidziibu?
  10. user20

    delphi

    to rindinju ieprogrameet zem kaadas pogas?
  11. user20

    delphi

    kaut kaa preciizaak vareetu luudzu?
  12. user20

    delphi

    formaa ir 2 StringGrid, vienaa ielaadee failus, tad lietotaajs izveelaas vajadziigo informaaciju no pirmaa StringGrid, un paarvieto to uz otro StringGrid? kaa paveikt sho gaajienu ieksh delphi? kaa paarvietot to info uz otro StringGrid ?
  13. user20

    delphi 7

    preziicaak luudzu bishkinj nevareetu!!! :)
  14. user20

    delphi 7

    kaads vareetu pateikt! kaa uztaisiit programmniju kas speetu importet datus delphi formaa no faila ar csv paplashinaajumu? vai tasiit datubaazi ar BDE administrator vai kaa savaadak? Ideja ir taada ka lietotaajs sanjems vienu failu ar taadu paplashinaajumu, un caur programu ieimportees to sev, lai vareetu redzet taa saturu un izveeleetos vajadziigo info! kaa to veraatu paveikt ar delphi paliidzibu?
  15. man raada shaadu warningu "SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver] String or binary data would be truncated., SQL state 22001 in SQLExecDirect" es mainiiju datu tipus tabulaa, bet tad paarliku visu atpakalj, tad saaka raadiit sho warningu, kas par probleemu?
  16. user20

    Probleema

    nee viss darbojas! paldies liels :)
  17. user20

    Probleema

    taa neiet! caur "if ( isset..." vai tad nevar ?
  18. user20

    Probleema

    ir login sisteema, peec ielogoshanaas vajadzeetu lai adminam paraadaas admin.php lapa, bet parastiem useriem html forma, un ir access leveli liidz 9, adminam ir 9, taatad kaa uztaisiit taadu paaradresaasiju? skripta source code dalja:http://paste.php.lv/2260
  19. es gribeeju uztaisiit taa ja lauks "npk" nav aizpildiits, tad izlec no jauna html forma, ja aizpildiits tad pievieno datus datubeezei, it kaa visu uztaisiiju, bet skripts pievieno vienalga datubaazei ar lauku "npk" aizpildiitu vai neaizpildiitu! Kur kluuda? kods:http://paste.php.lv/2222
  20. user20

    PHP skripts

    kaads vareetu sniegt konkreetu piemeru kas jaanodrada datubaazee un kas un kaa jaaraksta pashaa php skriptaa?
  21. user20

    PHP skripts

    kaa izveidot piekluves tiesiibas useriem ieksh php? uztaisiit taa, lai noteikti useri speetu aizpildit tikai formas laukus, nebuutu nekaadu tiesiibu kaut ko mainiit tajos laukos, tiesiibas ietakstiit tikai 1 reizi formas laukaa, lai redigjeet speetu tikai admins? p.s. ir jau autorizaacijas sisteema ar useru datu baazi, un uz taa viss manas zinaashans beidzas
×
×
  • Create New...