Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

taatad man ir kaudze ar mainiigiem kuri saakas no $m1 .....$m30 . Attieciigi ieksh db ir 30 lauki ar nosaukumiem no m1.....m30 . Pienemsim, ka visu maniigo veertiibas ir 1.

Taatad man ar kaut kaada cikla paliidziibu vajadzeetu visus to mainiigos sabaazt datubaazee.

Ciklu uzrakstiiju, bet kaa pievienot pie pieprasiijuma?

for ($i=1; $i<=30; ++$i) {

$mainigais = 'm'.$i;

}

Posted

$set=array();

$i=31;

while(--$i)

$set[]='`m'.$i."`='".mysql_escape($_GLOBALS['m'.$i])."'";

"INSERT INTO tabula SET ".implode(',',$set)

Posted

man shitaa vinsh neievieto. varbuut sintakses kluuda?

mysql_query ("INSERT INTO tabla_1 SET ".implode(',',$set) );

Posted

nee kluudas nav, bet man liekas, ka vinsh neievieto taapeec ka lauku pievienošana saakas no m30 uz leju nevis no m1 uz augsu.

Posted
kas ir iekš print "INSERT INTO tabla_1 SET ".implode(',',$set) ?

kādu kļūdu met ārā?

17919[/snapback]

mysql_query() nemet nekādus erorus (funkcija pati atgriež tikai true vai false), lai redzētu ko mysql atgriež pēc kverija pēc mysql_query() uztaisi echo mysql_error(); tad redzēsi ar ko DB servers ir neapmierināts.

Otrs vizuālam debugam vienmēr der ja kverijs nestrādā izvadīt viņu

echo "INSERT INTO tabla_1 SET ".implode(',',$set);

Posted
SET ".implode(',',$set) nestrādās. jo tabulas lauku skaits neatbilst ievietojamo vērtību skaitam.

no-no! nenostrādās ja kāds no pārpalikušiem ir NOT NULL, VALUES() ir tas prasīgais

Posted
SET ".implode(',',$set) nestrādās. jo tabulas lauku skaits neatbilst ievietojamo vērtību skaitam.

no-no! nenostrādās ja kāds no pārpalikušiem ir NOT NULL, VALUES() ir tas prasīgais

17924[/snapback]

Tas tā ir, es vienkārši uzreiz nepamaniju ka $set tiek veidots šādi $set[]='`m'.$i."`='".mysql_escape($_GLOBALS['m'.$i])."'"; līdz ar to arī pēcāk palaboju savu komentāru :)

Protams ja būtu tikai values tad apgalvojums paliek spēkā.

Posted (edited)

es pameeginaaju shitaa un man aizgaaja :)

for ($i=1; $i<=30; ++$i){

$set[]='m'.$i."='1'";

}

mysql_query ("INSERT INTO tabula_1 SET ".implode(',',$set) );

Edited by neo
  • Create New...