Jump to content
php.lv forumi

Lietotāju Sistēma


Ugga

Recommended Posts

man vajag uztaisiit juuseru sisteemu (kjipa ielogojas profilaa un staigaa pa lapu). meeginaaju kaut ko ar sesijaam, bet beigaas nesapratu kaa vinjas izmantot.

 

paliidziet luudzu izstaastiet kaa to dabuut gatavu ar sesijaa un kaa to varbuut vienkaarshaak kjipa tikai ar mysql (vai taa var?).

 

help :unsure:

Link to comment
Share on other sites

vo! atrodas taadi cilveeki, kam tik uzdirst.piedo vecais ja, bet pirmkaart, man paslaik aarzemju nets ir nogriezts, taapeec tos papiirus es nevaru apskatiit. nee nepalaidu garaam, bet es gribeeju uzzinaat kaa izskataas reaali straadaajosha sisteema ar sesijaam vai ar mysql, jo tas kas ir tajos manuaaljos (ka man liekas es esmu redzeejis) nav tas kas reaali straadaajoshs un liidz peedeejam nosliipeets piemers.ne velti shis posts ir sadaljaa php un datubaazes varbuut ta kaads var paliidzeet. :huh:

Link to comment
Share on other sites

jo tas kas ir tajos manuaaljos (ka man liekas es esmu redzeejis) nav tas kas reaali straadaajoshs un liidz peedeejam nosliipeets piemers

jā, jā, parasti tie piemēri ir tādi, kurus visi tikai rāda un neviens nelieto. lol.

reāli noslīpēta sistēma? diez kas tas ir? katrai sistēmai ir sava specifika. Ja tev vajag ko vienkāršu, tad tas ir aprakstīts (un noslīpēts) 1000 un 1 vietā.

 

Pameklē tepat forumā pēc atslēgas vārdiem "sesijas","session" utt. gan atradīsi ko meklē.

un hmnc dotajās sesiju norādēs ir viss skaidri un gaiši uzrastīts. Un tas, ka nav ārzemes ar ir tikai nevēlēšanās. Mūsu gadsimtā interneta kafenes ir ļoti daudz, kur pa 0.10Ls nokačāsi linkus un iekopēsi disketē vai aizsūtīsi sev uz mailu (vai arī paprasīsi draugam, to izdarīt).

Link to comment
Share on other sites

nu piedod atvaino, bet gan jau ka pēc 18:00 tev nets strādā.

neraudi. būs labi.

 

ak ta redz ko tev vajag - lai kāds iedod gatavu klasi/funkciju kopumu. hā! a kas maksās?

 

un piekrītu hu_ha - visi piemēri manuāļos ir reāli strādājoši. kā tad tu domā citi cilvēki php mācijās kad šī foruma vēl nebija?

 

man prātā nāk viens tāds pusretorisks jautājums - kā gan cilvēki vispār iemācītos PHP, ja nebūtu šī foruma :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...