andrisp Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 iesakiet, kaadu login un autorizaacijas sisteemu buutu visdroshaak lietot.. shobriid izmantoju sesijas un mainiigos (_SESSION), kas velkas liidzi visaam lapaam, bet neesmu paarliecinaats par droshumu. varbuut varat ieteikt kaadu lapu, kur ir aprakstiiti do&don't par login sisteemaam ? paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 nu jopcik. es saprotu, ka cilvēkiem problēmas ar meklēšanu, bet nepamanīt pinoto topiku?!?! http://php.lv/f/index.php?showtopic=2236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 atvainojos, bet vispaar jau 'PHP un PHP' sadaljas apraksts man lika noprast to ko vinjs liek noprast, un es neiedomaajos, ka tur taada informaacija vareetu buut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 atvainojos, bet vispaar jau 'PHP un PHP' sadaljas apraksts man lika noprast to ko vinjs liek noprast, un es neiedomaajos, ka tur taada informaacija vareetu buut. 16720[/snapback] un tikai nesaki, ka tu to sadaļu pirmstam neesi pamanījis un apmeklējis :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 tagad apskatiijos.. bet nu labi - paldies, ka paraadiji.. ps. shis topiks laikam ir pelniijis delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts