Raiviic Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 lieta taada - ir forma- name un text, ierakstam tekstu, tad to saglabajam txt failaa, tad ar explode raujam ara, esmu diezgans dzilsh iesacejs php tapec vai varetu linku vai paskaidrot ar kadam funkcijam var tekstu bez tagiem izvadit un ari teiksim shada ( :D ) zime nogriez tekstu, lasu manuali un ta ari isti to neizprotu, php4.3.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 nu doma ka viss ievaditais teksts ati saglabajas txt faila un tad izvadas bez apgrieshanas un bez tagiem - atradu ka strip_tags() njem tagus nost - varbut ir vel kadi varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 priekškam tev vēl varianti, ja tavai problēmai jau ir atrasta viena funkcija, kura lieliski pilda savas funkcijas? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 funkciju atradu - hmmm bet taka isti pielietojumu nesaprotu, sintakse tumsha bilde, varbut varetu biku apskaidrot man kas un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 (edited) kas tur ko nesaprast? http://lv.php.net/manual/en/function.strip-tags.php strip_tags ($string,$allowed_tags) $string - teksts, kuru tu gribi atbrīvot no tegiem $allowed_tags - atļautie tegi. opcionāli. bet te uzmanīgi. viņš atstāj pilnu tegu, resp ar visiem eventiem un stiliem. pielietojums: $teksts = '<b>tektts boldaa</b> un te veel <i>italic</i>'; echo strip_tags($teksts); // output: tektts boldaa un te veel italic echo strip_tags($teksts,'<b>'); // output: <b>tektts boldaa</b> un te veel italic p.s. ja visi padomdevēji šajā forumā par palīdzību tik leimiskos jautājumos saņemtu vienu aliņu, tad manuprāt varētu uztaisīt dzertiņu uz gadu :D p.p.s. ieteikums: iemācies lietot google.lv un php.net Edited April 10, 2005 by hmnc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 lab ar shito es gala tiku - a ko man adarit ar to ka man liekot teiksim : teksts apraujas un talako tekstu nogreiz kad es submit taisu formai ? kas a pa fishuku ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 lab ar shito es gala tiku - a ko man adarit ar to ka man liekot teiksim : teksts apraujas un talako tekstu nogreiz kad es submit taisu formai ? kas a pa fishuku ir ? 16146[/snapback] nesapratu domu. gribi līdzīgi journal.bad.lv to cut taisīt, ka daļa teksta, pēc noteikta seperatora netiek parādīta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 pec zimes : (kols) man teksts apraujas kjip nogriezas nost so kapec ta notiek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 pec zimes : (kols) man teksts apraujas kjip nogriezas nost so kapec ta notiek ? 16148[/snapback] a ko es zinu? kapēc man ledusskapis naktī spīd zaļganā krāsā? :D parādi sources. izmanto paste.php.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 kaa ar funkcijas strtr() palidzibu var tekstu ar image aizstat - izmantot smile'us ????? kadu koda piemeru varetu iemest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 paldies par uzmanibu -ar str_replace() pats visu atkodu :) chm manuali var atrast visu -tikai jameklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 chm manuali var atrast visu -tikai jameklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 chm manuali var atrast visu -tikai jameklee 16176[/snapback] ko tu neteiksi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiviic Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 un dirst ari nevajag daudz ja kads prasa helpu :P a to kadu nodirst ir ka standarts forumos Latvija paradijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Pie standartiem jāturās :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts