Jump to content
php.lv forumi

404


рпр

Recommended Posts

ir kautkādi standarti/automatizēta iespēja kā paziņot par kļūdu cita servera īpašniekam, ka viņa lapā ir nepareizs links uz manu lapu?

 

protams es varu uzlikt kaut kādu aliasu, bet tā lapa ko pieprasa uz servera jau nestāv gadiem un tai tur arī nav jābūt.

 

ko darīt tādās situācijās, ja es aizsūtu lūgumu to linku izlabot, bet uz to neviens nereaģē?

Link to comment
Share on other sites

Apstrādāt ErrorDocument un atgriezt kādu "ūzbāzīgu" kontentu. Ja tās būtu bildes, tad varētu likt ķip "the image has beeen moved", a linkus jau arī vispar varētu nodot kādam php, kas mēģinātu izštukot, kur būtu jāatrodas jaunai lapas versijai, vai nu jāpasaka, zini vecīt, tas ir history

Link to comment
Share on other sites

bet tur jau tā lieta, ka parāda, ka tas ir history, arī epastu esmu sūtījis lapas administratoram, bet nekas nemainaas, kā nāk apmeklētāji no tās lapas tā nāk.

 

neko uzbāzīgu itkā nevar likt, diezgan nopietna lapa, bet ne jau apmeklētāji ir vainīgi...

 

vienīgais, kas man iešāvās prātā ir forwardēt atpakaļ uz viņu lapu, kura neeksistē...

Link to comment
Share on other sites

nē - forwardē uz to lapu, kurai tur būtu jābūt, vai ja tādas vairs nav - uz to, kura tev būtu izdevīgāka (pašprezentācijas vai tās pašas nopietnas firmas index utml)

14841[/snapback]

mhm

vai arī redirektē uz to lapu no kurienes nākts ;)

Link to comment
Share on other sites

gan jau noteikti izdevīgāk noredirektēt uz lapu, pilnu ar banneriem, par kuriem maksā _tev_, bet par kuriem nebūs priecīgi _tie, kas nākuši_. tad tie, _kas_nākuši_ sāks sūtīt meilus tās lapas adminam, _no_kuras_nāk_ ķip, ak tu mērgli, laikam ir sarunājis ar _to_tur_, ka naudu dalīsiet, tas admins griezīsies pie _tevīm_ a tu viņam - pats tāds, kāpē neatbildēji, kad prasīts?

 

*padoms, kā _nevajadzētu_ darīt, kaut arī tas būtu efektīgi*

Link to comment
Share on other sites

es jau labpraat uzliktu kādu preteklību,bet tā tomēr nav mana lapa,tāpēc nedrīkst. vienīgi domāt varbūt ir kāda netiķete, kura ļauj sūtīt epastus vai citādi informēt lapas autorus par izmaiņām, lai viņi flūdojās un tad jau mazliet mierīgāka sirds.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...