remake Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 (edited) Sveicināti php.lv gudrie prāti! Tātad esmu sācis sevi izglītot PHP jomā, html un css zināšanas man ir pietiekamas, un visur labi orientējos. Esmu sācis veidot savu mājaslapu. Vēlos uzzināt php skriptu struktūru, tieši piemēram => kā izvada jaunākās ziņas, jaunumus no attiecīgās sadaļas(foruma), būtu jauki ja kāds labi paskaidrotu vai padalītos ar interesantiem linkiem tieši jaunākajām Invision Power Board platformām :) Paldies, - remake Edited June 21, 2013 by remake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Kāpēc tad prasi par arī par IPB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remake Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 Kāpēc tad prasi par arī par IPB? Kādā ziņā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 IPB nav PHP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remake Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 IPB nav PHP. es saprotu jā, bet tas bija domās tā, ka vēlos izzināt to skriptu uzbūvi kas izvada informāciju no IPB dzinēja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 vai IPB kods ir obfuscēts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 IPB kods ir lasāms, bet nu no viņa gan nevajadzētu mācīties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Nē nu ja viņam gribās uzzināt konkrēti "to skriptu uzbūvi kas izvada informāciju no IPB dzinēja", tad kur citur gan skatīties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts