Jump to content
php.lv forumi

Prestashop migrācija uz jaunāku versiju un moduļu pievienošana


peleecis

Recommended Posts

Sveicināti,

 

ir nepieciešams cilvēks, kurš varētu migrēt PrestaShop pavecu versiju ( 1.0.0.8 ) gan datus, gan tēmu uz kādu no stabilajām jaunajām versijām ( 1.4 vai 1.5 ) paplašināto iespēju un pieejamo pluginu dēļ.

Pēc migrācijas ir plānots nopirkt un pievienot pluginus, kuri piedāvā jaunu funkcionalitāti, piemēram:

 

* lai vairāki cilvēki varētu Prestashop veikalā pārvaldīt katrs savas preces - ar šo moduli vai līdzīgu: http://addons-module...-module-14.html (Compatible with PrestaShop 1.4x/1.5x)

* Seller Feedback moduli ( http://addons-module...-rating-10.html )


 

No kustomizācijām ir tikai viena custom tēma uz Ultimate Webshop bezmaksas tēmas bāzes, kurā ir citi fona attēli utml: CSS + bildes.

( Oriģināls: http://prestashoptem...te-webshop.html , novelkama par brīvu )

Tēma līdz šim strādā labi. Ir šur un tur veiktas kustomizācijas ( breadcrumb labots, pievienotas pāris jaunas teksta sadaļas no sērijas "sadarbības partneriem - izlasiet", kuras tajā pašā breadcrumb`ā attēlotas. Tur daudzvalodība ir panākta, vienkārši inklūdojot lapu ar attiecīgās valodas tekstu:

 

Šitā te:

 

<!-- Languages -->

{include file=$tpl_dir./delivery-$lang_iso.tpl}

 

Piemēram - delivery-lv.tpl , delivery-en.tpl utml, katrā savs teksts, nekādu atsauču uz administrāciju vai DB. Teksts ir statisks, nemainīsies, nav vajadzības administrēt no kontroles paneļa. Strādā labi un ļoti vienkārši un nav atkarīgs no versijām. Smarty, protams - standartizēts.

 

 

No kustomizācijām tas arī viss.

 

 

Lūdzu izteikt savas domas par šo darbu un pieteikties - vēlams, ar pieredzi darbojoties ar jaunākajām Prestashop versijām un pārzinot, kādu daļu no sagaidāmās funkcionalitātes Prestashop svaigākās versijas jau nodrošina.

 

Tātad provizoriski veicamie darbi:

* eksportēt datus no 1.0 versijas DB

* uzlikt stabilu, svaigu versiju

* importēt datus (?)

* pielāgot tēmu jaunajai versijai

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...