Uplifting Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Sveicināti! Ir nepieciešams izveidot šādu skriptu uz Prestashop 1.5 vai 1.4: Respektīvi: Atsevišķ lauks, kurā summa tiek ievadīti Poļu zlotos, kas automātiski pārkonvertējās LVL + lauks kurā vievadīt uzcenojumu procentos, kas beigu beigās atspoguļojās pie lauka "Veikala cena BEZ PVN" Ir ļoti liels preču klāsts kuru nepieciešām ir ievietot katalogā un katru preci ievietot ar kalkalatoru rokās būtu ļoti liels un pamatīgs darbs, kas aizņems daudz laika + daudz kļūdu. Atlīdzība par darbu naudas izteiksmē! Paldies! Edited August 27, 2012 by Uplifting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRu Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Es iespejams neesmu gudrakais saja joma, bet vai tad tiesi no sis vietas, kur dabuji bildi, nevar viewsource, tadejadi dabut skriptu un pec tam pamainit nepieciesamas detalas/korekcijas? es tiesam nestridos, ja mans domu gajiens ir galigi nepareiz :) P.S. piedodiet , bet nav apastrofu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 1. Zagšana, 2. Tas, visticamāk, ir server-said skripts; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRu Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 1. nu tadi ir loti daudz un lidzigi, nedaudz parveido un neviens tev neko nepadaris :D 2, ka jau teicu es nestridesos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 1. Ja ļoti, ļoti gribēs, tad padarīs; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts